Nnywellness.com

Feilsøke problemer med TV-bilde


Feilsøke problemer med TV-bilde

De fleste fjernsynsapparater produseres i dag har HD-systemer med de mest avanserte banebrytende teknologiene. Disse TV gir høy kvalitet bilde og underholdning. Men kan noen ganger også nye HDTV støte på problemer. Fikse dem kan virke skremmende, spesielt hvis du ikke vet mye om TVEN. Å vite litt om TV bilde problemer og årsakene kan hjelpe deg med å feilsøke løsningen.

Digital mygg

Skyer av digitale mygg surround noen ganger raske objekter på skjermen. Denne felles bilde defekten kan skyldes digitalt signal komprimeringen. I dette tilfellet er problemet med kringkasteren i stedet for TV. Digital mygg, vil trolig redusere sterkt teknologier bedre. Men er en hurtigreparasjon tilgjengelig nå hvis du er klar til å bruke litt ekstra penger. Legge til en utenbordsmotor digital støy-prosessor kan løse dette problemet. Algolith mygg HDMI er en av de vanligste prosessorene.

Unaturlige farger og hudfarger

Unaturlig hudfarger og andre farger kan presentere et annet problem i nye HDTV. Dette skyldes bildeinnstillingene TV, som er optimalisert for et utstillingslokale miljø. Fikse dette ved å endre bildemodus til naturlig i bilde-menyen. For mer presisjon, prøve å manuelt angi alternativene for farge, kontrast og lysstyrke i bilde-menyen.

Hvitt omriss

Hvit skisserer rundt objekter og mennesker generelt vises enten Hvis TV skarpheten er satt til svært høy, eller hvis TV-apparatet bruker noen kantutjevning behandlingsteknologi. Gå til menyen og justere skarpheten til hvit omrisset forsvinner. Hvis kantutjevning er aktivert, prøver du å deaktivere tjenesten menyen.

Bildet bryter inn i piksler

Bildet kan bryte i piksler på grunn av det digital video signalet slippe. Signal slippe kan oppstå enten problemer til kabelen eller svake signaler. Hvis problemet er svake signaler, bruke en forsterker for å styrke signalet. Ved hjelp av en kabel tekniker kan du installere en innebygd forsterker eller en pre forsterker. Dette vil øke signalstyrken og fikses piksel.

Kravlesøk Moss og hakkete Video

Til tider, vises "gjennomgang moss" i mørke områder av bildet. Problemet, kjent som dynamisk falske kontur, forekommer hovedsakelig i eldre plasma og LCD-TV. De fleste produsenter har i dag utbedret situasjonen. Hvis du støter på dette problemet, kan endrer TV være den eneste løsningen.

Til tider kan videoen bli hakkete. Når dette skjer, sjekk om signalet er sterk nok. Hvis signalet er sterk er problemet med kabelen operatør. Hvis signalstyrken er svak, kan du prøve å øke signalstyrken ved hjelp av en forsterker.