Nnywellness.com

Hvordan å selge en bil regjeringen


Hvordan å selge en bil regjeringen

Selge en bil regjeringen er ikke noe mange mennesker får sjansen til å gjøre. Regjeringer, kjøper enten de er lokale, statlige eller nasjonale vanligvis biler nytt fra forhandlere. Men for de forhandlerne som er i stand til å selge biler til regjeringen, er det klare fordeler. Blant disse er det er ikke nødvendig å bekymre seg om finansiering og, i mange tilfeller flere kjøretøy kjøpes samtidig, som kan gjøre en vanlig månedens salg til en ekstraordinær salg måned. Men betyr selge en bil til regjeringen, uansett hvilken gren eller hvilket nivå, ofte møte regjeringens regler og krav, noe mange forhandlere ikke kan bli vant til å gjøre.

Instruksjoner

• Sjekk for bud forespørsler. Det første trinnet i å selge en bil til regjeringen er å være klar over når de kan be om bud forespørsler. Vanligvis i midten til slutten av sommeren, etter det nye regnskapsåret starter i juli, er prime tiden for å kjøpe, når deres finansiering er ladet.

• Gå gjennom bud krav. I noen tilfeller må bilen kommer med et spesialtilbud. Mange produsenter, for eksempel tilbud politiet pakker, hvor bilene er spesielt utstyrt for jobben som kreves av dem.

• Kontakt leverandøren. I mange tilfeller vil leverandøren kunne gi deg leveringsdatoer og annen viktig informasjon, spesielt om et spesialtilbud.

• Forberede budet. Dette inkluderer liste prisen for hver enhet, noen alternativer, pluss en totalpris inkludert alle enheter solgt. Husk at regjeringer er fritatt fra merverdiavgift så det er ikke nødvendig å legge det til den endelige prisen.

• Sende budet til den angitte adressen ved fristen. Dette kan være rådhuset, et statlig organ eller noen lignende mål. Dobbeltsjekk alltid sørge for at du sender bud til riktig adresse. Adressen bud forespørselen sendes fra være ikke nødvendigvis hvor budene skal gå.

• Opprettholde bevisstheten om prosessen og sjekk på bud resultatene. Hvis du er tildelt budet, må du kanskje lite snu-tid å oppfylle ordren. Mens du vil uten tvil bli kontaktet dersom du er tildelt budet, er det alltid godt å ta intiative og se selv.

• Se gjennom produktene før levering til at de er som angitt. Offentlig etat å ta levering vil sikkert sjekke, og denne måten kan det være mulig å korrigere noen på forhånd.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på alle tidsfrister. Mange ganger er det ingen fleksibilitet. By alle alternativer mulig. Dette kan bare øke sjansen for å bli tildelt budet.
  • Ikke feil informasjon hva du kan levere. Du kan ikke noen gang får en sjanse.