Nnywellness.com

Hvordan å pakke en hjulet lagrene Trailer


Hjulet lagrene er en slitasje i alle hjul og er avhengige av fett smøring å hindre unødig slitasje og varme. Fett er holdt i bærende hulrom hjulet segl bak hub og fett kopp foran hub. Frisk fett kan brukes å skylle ut den gamle fettet og eventuelle partikler enkelt hånd. Prosessen tar ingen spesialverktøy.

Instruksjoner

Fjerne Hub

• Bryte dreiemoment på hjulet kabelsko med verktøyet dekk. Jack tilhengeren opp til hjulet fjerner bakken. Installere jack stå for sikkerhet. Avslutte kabelsko og fjerne hjulet fra huben.

• Forsiktig støte hjulet koppen med hammeren. Rette cotter pin med de nål nebbtangen og fjerne den. Fjerne slottet låsen fra hjulet mutteren hvis den finnes. Fjerne hjulet mutteren med ratchet og socket.

• Ta hjulet mutter vaskemaskinen og ytre lageret ved å skyve dem av spindelen. Skyv den gjenværende hub monteringen av spindelen. Fjern hjulet segl med seal puller og trekke ut indre lageret. Rengjør alle gamle fett på spindelen og ut av hjulet peiling hulrommet i senteret. Inspisere spindelen og lageret løp for gropkorrosjon eller skade. Tungt mål eller pitted raser og spindler må erstattes.

Repacking

• Sett en moderat mengde fett i en hånden. Hold den indre bærer, stor side ned, i den andre hånden. Bruke kanten av lageret som en is scoop, arbeidet det til du se frisk fett kommer ut av oversiden av lageret. Rotere 1/8 av en sving og gjenta til hele er full av friske fett.

• Plasser den indre bærer bak rattet huben og legge en liberal porsjon fett. Plasser den nye hjul seal i sin recess og lett kjøre den hjem med hammeren. Vær forsiktig så du ikke deformere metalldelen av segl.

• Skyv hub montering på spindel og trykk den tilbake på plass. Smør den ytre bærer hånd og skyv det og hjulet peiling vaskemaskinen på spindelen og i hub fordypningen. Installere og bunnen ut hjulet peiling mutteren, så tilbake den 1/4 slå. Installer slottet låsen og erstatte cotter pin med en ny. Hvis slottet mutteren ikke linjen ikke opp med hullet i spindelen, så løsne mutteren litt til det skjer.

• Pack peiling koppen med fersk fett og lett kjøre den i fordypningen hub med hammeren. Bruke fett med en fett pistol gjennom zerk passende på lageret kompis Hvis lageret kamerater brukes istedenfor kopper.

• Installer hjulet på huben og dreiemoment hjulet lugs. Dreiemoment kabelsko i en stjernemønster å tillate den å trekke opp jevnt. Ikke trekk mer enn 100 lbs.