Nnywellness.com

Hvordan endre en frontlys pære på Nissan Frontier Pick-up


Erstatte frontlys i din Nissan grensen er trolig ikke en av de enklere programmene som tar halogen lykter, men hvis du er en die-hard "gjør-det-yourselfer", det er helt gjennomførbart. Takle prosjektet selv, vil også vise deg hvordan det gjøres, og spare penger på arbeidskraft lader forhandler eller lokale reparasjoner butikker ville tråklesting på regningen din.

Instruksjoner

Hvordan endre en frontlys pære på Nissan Frontier Pick-up

• Bestemme hvilke pære må erstattes ved å slå på frontlyktene og står foran grensen. Legg merke til plasseringen av pære i samlingen frontlys. Slå av lysene og fjerne tastene fra tenningen. Håndboken kan fortelle deg koble batteriet, men dette er egentlig ikke nødvendig så lenge noen ikke slå frontlyktene på mens du erstatter pære.

• Åpne panseret og Finn frontlys samlingen du skal jobbe med bakfra. På noen senere-modellen grensene, kan det være enklere eller nødvendig å fjerne noen komponenter for å få hånden på baksiden av forsamlingen og fjerne den gamle lyspæren. Førerens side frontlys krever fjerning av boksen luft. Unsnap luft for dekselet, Fjern luftfilteret, finne og fjerne tre 10 mm skruene i bunnen og manipulere boksen luft ut av veien. Passasjer siden frontlys krever fjerning av batteriet eller minst fjerning av batteriet hold ned mutteren slik at du kan vippe batteriet for å få hendene bak samlingen frontlys. Hvis nødvendig, fjerner batteriet hold ned mutteren og hvis du har, ta ut batteriet.

• Finn de lange plast plug klemmen som plugges i baksiden av dårlig frontlys. Du må trykke midt i denne klammeren låsen og koble den. Hvis du har en hard tid å trykke midt i, det flathead skrutrekker for å overbevise det. Koble kabelen fra baksiden av frontlys når låsen er trykket inn.

• Vri festeringen frontlys mot klokken til utgivelser fra samlingen frontlys. Pakke ut ringen og den gamle lyspæren.

• Sett inn ny pære i frontlys montering og låses på plass med festeringen. Ikke berør glassbulben av nye frontlys. Det er bare én måte ringen passer i forsamlingen og når den gjør det, vri det med klokken til det låses.

• Koble plast plug klemmen tilbake på socket for nye frontlys. Hvis du erstattet førerens side pære, bør du slå frontlyktene på å sjekke nå for å sikre at det fungerer før du setter boksen luft sammen igjen. Du må koble batteriet først før prøver å slå på lyset å sjekke passasjer side pære, men du bør koble batteriet terminalene først, Sjekk lysene og, hvis det fungerer, koble batteriet hold ned mutteren.

• Erstatte luften forsamlingen eller batteri og hold ned mutteren, fjerne verktøy og gammel pære. Lukke panseret.