Nnywellness.com

DIY projektor skjermen bevisstløshet


DIY projektor skjermen bevisstløshet

Hjem teater prosjekt la brukerne opprette egendefinert størrelse filmen skjermene i sine egne hjem. Mange projektoren brukere velge å bygge sine egne skjermer til egendefinert bildestørrelse skapt av deres projektorer. For skjermen materialet, tunge blackout klut brukes ofte fordi det er tilgjengelig, rimelig, lett å arbeide med og gir en utmerket screen materiale. Å vite hvordan å lage en projektorskjermen blackout klut vil gi din hjemmekino et mer profesjonelt utseende og tillate deg å få mest ut av projektoren.

Instruksjoner

• Beregne størrelsen på skjermen ved å bruke en kalkulator og et målebånd. Bare prosjekt bildet på en vegg og måle hver side, legge dem fortløpende. Totale omkretsen av bildet er det tre du trenger for din skjermen ramme.

• Kutte dine ett av fire tommers brett med en sirkelsag ifølge målinger, trimming endene av styrene i 45-graders vinkler.

• Fest styrene sammen med spiker og hammer.

• Strekke blackout klut over rammen og stifte det ned med en stifting gun. Fest en side om gangen, starter med sidene og deretter flytte til toppen og bunnen.

• Trim eventuelle overskytende blackout klut fra skjermen før skjermen vedlegges veggen med spiker.

Tips og advarsler

  • Få skjermen justert perfekt ved å projisere et bilde mens du henger skjermen. Det er enklere å justere skjermen posisjon enn justere projektorbildet. Vurdere stryk blackout klut før strekker det over rammen. Stryk rids kluten noen rynker og varmer kluten, tvinger den til å skru på rammen som den kjøler.
  • Vær alltid forsiktig når du bruker elektroverktøy som en sirkelsag. Holde alle ledninger og løse klær fra saw og koble den når den ikke er i bruk. Alltid ha sikkerhetsutstyr og bruke en skarp kniv.