Nnywellness.com

Hvordan installere en projektorskjermen


Hvordan installere en projektorskjermen

En TV kan være et stort engasjement for hjem dekorasjon. Ikke bare kan det ta opp gulvplass, det kan også ta opp veggplass som kunne se mer attraktivt med en hengende bilde eller bilde. En projektor skjerm sammen med en digital prosjektør vil gi deg mer av en film teater følelse når du ser på filmer eller TV, og det vil tillate deg å fremheve skjermen når du ikke. Men installerer en tung element som en projektor kan være skremmende uten en grunnleggende kunnskap om montering.

Instruksjoner

• Velg en vegg i ditt hjem med nok horisontal plass til en skjerm (projektor skjermstørrelser varierer, men fire til fem feet er en god tilnærming). Mål avstanden mellom montering armene på projektorskjermen. Skyv stud finder på veggen og lytte til piper å informere deg om plasseringen av stenderne. Merke stenderne med pencil.

• Hold en flytende nivå flush langs toppen av projektoren og plassere projektorskjermen mot veggen. Line opp montering armene på skjermen med merkede stenderne. Justere skjermen før boblen i nivået er dødt sentrum og hold skjermen i denne posisjonen med én hånd mens du blyant i skruehullene med den ledige hånden.

• Holde skjermen med skruehullene på en montering arm mot sin merking. Bore monteringsskrue gjennom hullet, men ikke bore den helt inn i veggen ennå. Justere motsatt Monteringsplassene arm slik at dens skruehullet samsvarer med riktig merking og bore monteringsskrue helt på plass. Fullfør boring opprinnelige skruen.