Nnywellness.com

Hvordan legge til AUX til en CD-spiller


Hvordan legge til AUX til en CD-spiller

Legge til en AUX inngang til bilens CD-spiller vil åpne stereoanlegget til mange mulige tilkoblinger. Du kan bruke en AUX inngang for å koble en MP3-spiller eller satellite radio-mottaker til kjøretøyet uten en hovedenheten som bygget i. Du har to alternativer når du legger til en AUX-plugg: du kan bruke en FM-sender eller en FM-modulator. FM-modulator er langt det beste alternativet, som gjør det mulig å koble AUX-inngang direkte til CD spilleren versus overføring over-the-air til en mindre pålitelige FM-senderen.

Instruksjoner

• Løft bilens hette til batteriet. Løsne bolten som holder negative batterikabelen på negative batteriet terminalen med en skiftenøkkel. Flytte kabelen fra batteriet til forhindre shorting det elektriske systemet under installasjonen.

• Fjerne CD-spilleren fra bilens stereo dock ved å følge fremgangsmåten i bilen reparasjon manuell.

• Koble antennekabelen og stereo ledningsnett forbindelser fra uttak på baksiden av enheten. Husk å presse de på kontakter før dra ledningene fra utsalgssteder hvis bilen er utstyrt med funksjonen.

• Koble ledninger sele adapteren til utgangene på baksiden av CD-spilleren. Sett bilens stereo ledninger pluggene i kortets kundeemne kontakter. Finn bly kortene for ekstra komponenter (enten merket på kortet eller diagrammed i kortets manuell). Plugg FM modulatoren kontaktene til riktig kort fører.

• Koble bilens antennekabelen til antennen inngang på FM-modulator. Koble antennen ledelsen fra FM-modulator til antennen uttaket på baksiden av CD-spilleren.

• Ruten AUX leder fra FM-modulator inn hanskerommet tilstøtende til stereo montering dock. Tuck FM modulatoren boksen i baksiden dokken hvis det er rikelig med plass. Hvis det ikke er nok plass på baksiden stereo dock, setter du hele modulator i hanskerommet.

• Sett CD-spilleren i instrumentbord stereo dock og erstatte alle paneler fjernet under fjerning av enheten. Håndboken reparasjon for installasjonsprosedyrer. Tilbake til bilens batteri.

• Plass negative batteri kabelen lampen tilbake rundt bilens negative batteri terminal. Trekk kabelen til batteriet ledelsen med wrench. Lukke panseret og tilbake til innsiden av bilen teste installasjonen.

• Aktivere CD-spilleren.

• Tune CD-spilleren til frekvens vises på FM-modulator eller i den medfølgende manualen. Koble en AUX kilde til FM-modulator bly. Spille av innholdet på ekstra komponent og justere volumet på CD-spilleren å høre innholdet.