Nnywellness.com

Hvordan Sorter iPod sanger etter navn i en BMW iDrive


BMW tilbyr nå en datastyrt Kontrollpanel for å drive mange elementer av kjøretøyet. I tillegg til navigasjon, iDrive enheten, som ligger på BMW dashbordet, kontroller klima kontroller, kommunikasjonsenheter (for eksempel Bluetooth-mobiltelefonen) og underholdningssystemet. Alle BMW-modeller med iDrive-systemet har en USB-port, enten i hanskerommet eller i midtkonsollen, som lar deg koble en iPod i stereo systemet, og styre iPod bruke iDrive kontrollene. Du kan vise iPod innholdet i mange forskjellige kategorier, slik som ved sang, album og artist.

Instruksjoner

• Koble iPod til iDrive-systemet ved å koble iPod slutten av iPod USB-kabelen til bunnen av iPod. Koble USB-tilkoblingen til USB inngang, ligger i midtkonsollen eller i hanskerommet, avhengig av modell.

• Bevege iDrive kontrolleren, ligger mellom fører og passasjer seter, mot baksiden av bilen til Velg "Underholdning"-delen av iDrive-systemet.

• Fremover kontrolleren og velg "Eksterne" skjermbildet "Source". Velg iPod. Trykk ned på kontrolleren for å åpne iPod kontrollene.

• Slå iDrive kontrolleren til "Alle sanger" er valgt, og trykk ned på knappen kontroller til å vise alle sangene finnes på iPod etter navn.