Nnywellness.com

Hvordan aktiverer jeg Java inne Vinduer Transportabel 6.1?


Hvordan aktiverer jeg Java inne Vinduer Transportabel 6.1?

Windows Mobile 6.1 er en svært utvidbar operativsystem. En av tingene om plattformen som gjør det så extensible er dens evne til å kjøre Java-programmer. Denne funksjonen alene er ansvarlig for tilgjengeligheten av bokstavelig talt millioner av programmer for Windows Mobile 6.1. For å kjøre disse programmene, men må du installere en Java virtual machine (JVM) eller Java MIDlet manager, hvorav hver kan Java på mobilen.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere en Java virtual machine (JVM) eller Java MIDlet manager til telefonen. Det er flere JVMs og MIDlet ledere tilgjengelig for Windows Mobile, hver med varierende kvalitet og popularitet. Før du velger en, men gjøre noen undersøkelser på hvordan hver JVM og MIDlet manager utfører på en bestemt mobiltelefon.

• Last ned minst én Java programmet til telefonen. Fordi det er bokstavelig talt millioner av Java-programmer på Internett, må du bruke prøving og feiling for å avgjøre hvilke som fungerer godt med telefonen.

• Starte din JVM eller MIDlet manager. Du vil se en liste over Java-programmer for tiden på telefonen. Hvis du ikke ser Java-programmer som du lastet ned, kan du se dokumentasjonen av JVM eller MIDlet manager for å se om du trenger å sette din Java-programmer i en bestemt mappe for å installere dem.

• Velg et Java-program å installere. Din JVM eller MIDlet manager vil automatisere installasjonen som tar bare et øyeblikk.

• Starte Java-programmet fra JVM eller MIDlet manager.

Tips og advarsler

  • Aktivere Java på en Windows Mobile 6.1-drevet telefon vil ikke gi deg muligheten til å kjøre Java-appleter eller vise Java-aktiverte webområder. Det er ingen JVMs eller nettlesere for Windows Mobile 6.1 som vil tillate deg å gjøre dette.