Nnywellness.com

Hvordan bygge en strømsparingsmodus FM 10 radiostasjon


Hvordan bygge en strømsparingsmodus FM 10 radiostasjon

Lavt strømforbruk FM-radiostasjoner, også kjent som LPFMs, er bare tilgjengelige for ikke-kommersiell / nonprofit radio stasjoner. LPFM radiostasjoner har en maksimal kringkasting effekt på 100 watt. L2 klasse (som kalles LP10) LPFM stasjoner har en kringkasting kapasitet av mellom ett og 10 watt. Mens det ikke er mye strøm, må du fortsatt være lisensiert med FCC (Federal Communications Commission) å operere lovlig. LPFM-stasjoner er nødvendig for å oppfylle visse standarder utviklet for å beskytte integriteten til autoriserte kringkastere på samme og nærliggende radiofrekvens kanaler.

Instruksjoner

Bygge en LPFM radiostasjon

• Bruk koblingen FM spørringen ressurs for å finne en tilgjengelig strømsparende FM-frekvens.

• Arbeide gjennom de tekniske kravene måtte fil FCC lisens søknaden. Du må angi hvor du vil henge LPFM antennen og hvor du skal installere senderen. Mens du ikke trenger å angi plasseringen av ditt kringkaste studio på FCC lisens programmet, bør du huske på at for en strømsparende FM-radiostasjon, ditt kringkaste studio må være innenfor 10 miles av antenne og sender stedet.

• Fyll og Send søknaden din lisens, sammen med de nødvendige avgiftene, med FCC. Vente på godkjenning før du fortsetter å kjøpe nødvendige kringkasting utstyret.

• Kjøpe nødvendige radio kringkasting utstyret. Du trenger en LPFM antenne og senderen. Hvis du forteller produksjon av senderen og antenne radiofrekvens din stasjon er tilordnet kringkastes på, kan de pre stille utstyret for deg. Ellers må du justere utstyret selv å sikre at din LPFM stasjon er kringkasting på riktig frekvens.

• Installere kringkasting utstyret. Antennen må plasseres utendørs. Du kan sikre den til et tårn, eller på noen annen struktur. Du kan for eksempel koble din en stang og sikre den til en bygning. FCC har mandated en maksimal antenne høyde på 30 meter HAAT (høyde over gjennomsnittlig terreng) for LP10 stasjoner. Senderen må plasseres innendørs for å beskytte den mot vær elementer. Det må også plasseres nær en strømkilde fordi det krever strøm for å kjøre. Både antenne og senderen bør plasseres i nær nok nærhet til hverandre for å tillate en kabeltilkobling.

• Kjøpe studio kringkasting utstyret du trenger. Dette bør inkludere en radio konsoll (også kalt en "board"), minst én mikrofon, hodetelefoner og minst to CD-spillere. Du kan også sette en kassettspiller, platespiller og en Internett-klar datamaskin i studio.

• Koble opp utstyret i ditt kringkaste studio.

Tips og advarsler

  • Du bør sikte på å sette ditt kringkaste studio i samme bygning som huser senderen. Hvis du kunne gjøre dette, kan du koble din studio-utstyr til senderen med kabler. Hvis det ikke er mulig å ha din studio i samme bygning som senderen, vil du måtte sette opp en STL studio-til-senderen link telefon selskapet for å få din lydsignalet til senderen. En mikrobølgeovn link kan også brukes til å oppnå dette, men dette alternativet krever å innhente en tilleggslisens fra FCC.
  • LPFM stasjoner liker ikke samme beskyttelse mot signalforstyrrelser til høyere klasser av FM-stasjonene.