Nnywellness.com

Flytte fra en BlackBerry til en Android


Flytte til en Android-enhet fra en BlackBerry-smarttelefon trenger ikke å være en problemfri. Teleoperatøren kan aktivere den nye telefonen trådløst, betyr det er ikke nødvendig å ta en tur til butikken eller programmere enheten manuelt. Du vil deretter kunne logge på din e-postkontoer og nettsamfunn. Du kan synkronisere kontakter og kalenderhendelser fra Google, Facebook, Exchange eller andre kontoer stedet overføre elementer manuelt.

Instruksjoner

• Koble den nye Android telefonen til noen lading i minst en time. Dette vil gi tilstrekkelig batteriet å håndtere aktivisering og installasjonsprosessen. Ikke slå telefonen på.

• Skyv tilbake batteridekselet på din BlackBerry. Fjern minnekortet hvis du ønsker å overføre innhold som bilder, musikk, etc. Hvis du flytter fra en GSM BlackBerry til et GSM Android-enhet, bør du også skyv SIM-kortet ut av til SIM-kortsporet. CDMA-enheter har ikke et SIM-kort.

• Fjern batteridekslet og batteriet fra Android enheten. På klistremerket i batterirommet finner du elektroniske serienummeret for telefonen.

• Kontakt teleoperatøren ved å ringe toll ledig service kundenummeret. Du finner dette på en faktura eller på selskapets hjemmeside. Gir operatøren kontoinformasjonen, for eksempel mobilnummer og passord. La dem vite at du trenger å bytte fra en BlackBerry til en Android. Representanten vil sjekke at du på nødvendig serviceplan og be om telefonen serienummer.

• Flytte SIM-kortet og minnekortet til Android enheten, eventuelt ved å plassere dem i utpekte sporene i batterirommet. Erstatte batteriet og Skyv batteridekselet på plass.

• Kontroller at du er på et sted hvor det trådløse nettverket har dekning - den nye telefonen må koble til nettverket for å aktivere over luften. Trykk på "Power"-knappen for å aktivere telefonen.

• Vent til enheten å koble til nettverket, de fleste vil vise en bekreftelsesmelding når aktiveringen er fullført. Gjør en test kalle for å bekrefte vellykket aktivering.

• Trykk på "E" eller "E" ikonet for å legge til e-postkontoene til enheten. Veiviseren for e-post åpnes. Følg den skjermen for å angi e-postadresse og passord for hver konto du vil legge til.

• Trykk "Innstillinger" eller "Regnskapet" alternativet. Trykk "Kontoer og Synkroniser" alternativet. Trykk "Add Account" for å synkronisere en ny konto med telefonen. En liste vises, kan du legge til Facebook, Twitter, Google eller Exchange-kontoer. Trykk på det ønskede alternativet Legg til kontakter og kalender informasjon fra kontoen.

• Touch alternativet "Beskjed" fra menyen, eller trykk og hold "1"-tasten. Første gang du ringe din voicemail, vil du bli sendt til en automatisert konfigureringsveiviseren. Lytte til og følge instruksjonene på skjermen for å spille inn en personlig hilsen og bruk passord.

Tips og advarsler

  • Noen Android-enheter har en konfigureringsveiviseren som starter på start opp. Veiviseren leder deg gjennom aktivering, legge til kontakter og synkronisere kontoer. Følg den på skjermen instruksjoner gitt.