Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Bluetooth-telefon som Modem


Hvordan sette opp en Bluetooth-telefon som Modem

Sette opp en Bluetooth-telefon som et modem for andre enheter er en enkel måte å dele telefonens mobil bredbåndstilkobling når trådet internett ikke er tilgjengelige. Hvis du vil bruke Bluetooth-telefonen som et modem, må du opprette et Bluetooth personlig områdenettverk (PAN) som i hovedsak slår Bluetooth-telefonen til en mobil Internett-hotspot. Datamaskiner og andre enheter du planlegger å koble til PAN må Bluetooth-radioer eller tilkoblingen kan ikke fullføres.

Instruksjoner

• Koble telefonen til andre enheter. Kontroller at Bluetooth er aktivert på telefonen og i oppdagbar modus. Du kan aktivere Bluetooth ved å gå til telefonmenyen verktøyet. Deretter koble telefonen til datamaskinen eller en annen enhet som skal bruke telefonen som modemtilkobling. Høyreklikk på Bluetooth-ikonet i oppgavelinjen for å åpne Bluetooth-innstillinger. Søk etter nye enheter. Når datamaskinen finner telefonen, dobbeltklikker du på navnet på Bluetooth-telefonen vises på dataskjermen for å fullføre sammenkoblingen prosessen.

• Start Internett-tilkobling på telefonen. Hvis du har en Windows Mobile-telefonen, bare åpne Start-menyen og velg deling av Internett-programmet. I vinduet som vises, velger du Bluetooth PAN som PC tilkoblingstypen. Trykk deretter på koble-tasten. Hvis du bruker en BlackBerry eller Palm-enhet, kan Internett-deling verktøyet finnes på Verktøy-menyen. Kontroller at telefonen er satt til å fungere som et modem.

• Kontroller mobilnett. Før du kobler datamaskinen til PAN, kontroller at telefonen kobler til riktig nettverket for telefon som modemtilkoblinger. I Windows Mobile, bare se på innstillingen nettverkstilkobling i deling av Internett-programmet. På andre enheter, kan du se på menylinjen øverst på berøringsskjermen til å kontrollere nettverket du er tilkoblet.

• Koble datamaskinen til PAN. Høyreklikk på Bluetooth-ikonet i oppgavelinjen på datamaskinen, og velger å "Bli med et Panorer." Navnet på alternativet kan variere litt, avhengig av hvilken versjon av Windows installert på maskinen. Når det vises en liste over lokale Bluetooth PAN enheter, velger du Bluetooth-telefonen, som skal vises som et nettverkstilgangspunkt. Windows vil fortsette skanning for andre PAN-enheter når den finner telefonen, så bare Dobbeltklikk på telefonen eller velg knappen Koble i vinduet for å stoppe søket.

• Kontrollere Internett-tilkoblingen. Det vil ta noen sekunder til Windows forhandle koblingen til PAN. Når tilkoblingen er opprettet, lukkes vinduet Bluetooth PAN konfigurasjon, sier at sammenkoblingen var vellykket. Når vinduet lukkes, åpne en nettleser eller meldingsprogrammet å bekrefte tilkoblingen til Internett.

• Avslutte tilkoblingen. For å avslutte din Bluetooth PAN, kan du høyreklikke på Bluetooth-ikonet i oppgavelinjen på datamaskinen og koble danner nettverket. Du kan eventuelt ende forbindelsen ved å trykke den koble tasten på mobiltelefonen.