Nnywellness.com

Bruke en Nokia 6300 med en leverandør av AT&T


Bruke en Nokia 6300 med en leverandør av AT&T

Nokia 6300 er en mobiltelefon som ble utgitt i 2007. Selv om du kanskje har mottatt denne telefonen fra en nettverksleverandør enn ATT &, du kan fortsatt bruke det på AT & T-nettverket. Nokia 6300 operert på GSM-nettverk, som betyr at det kan fungere på dusinvis av tjenesteleverandører i hele verden, inkludert AT & T. Det er en relativt enkel prosess kalt SIM låse som lar deg gjøre dette.

Instruksjoner

• Få din IMEI-nummeret ved å skrive "* #06 #" til din Nokia 6300 Hjem-skjermen. Skriv ned 15-sifrede nummeret som vises på skjermen.

• Ring trykkeriet tech supportavdeling og be om en låse opplåsingskoden. Til å gi kunden service rep din navn, e-postadresse og mobiltelefon. Hvis representanten nekter å gi deg en låse opplåsingskoden, kan du kjøpe en fra et eksternt låse opp område, for eksempel Mobile Opphev Solutions, Mobile 2 Mobile eller Unlocking.

• Slå av din Nokia 6300 og ta sin SIM-kortet (plassert under batteriet). Slå på telefonen igjen med ingen SIM-kort installert i den.

• Angi "#pw + opplåsingskoden + 1" på talltastaturet (der "opplåsingskode" representerer det låse opplåsingskoden du mottok i forrige trinn). Tasten "" to ganger for å få "+"-symbolet. Trykk på "" knapp tre ganger for å få bokstaven "p." Trykk på "*" knappen fire ganger å få bokstaven "w." Telefonen viser en melding som sier "SIM begrensning av."

• Slå av telefonen og sett AT & T SIM-kortet. Slå telefonen på. Du er nå klar til å ringe og motta samtaler på AT & T-nettverket.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du angir opplåsingskoden. Nokia 6300 godtar en viss mengde av opplåsing forsøk.
  • Hold deg unna nettsteder som lover å generere gratis låse opp koder. Fordi Nokia 6300 har et begrenset antall låser forsøk, er det lurt å bruke et forsøk på en potensielt falske kode.