Nnywellness.com

Hvordan å lage ringetoner på Casio GZ én Type V


Hvordan å lage ringetoner på Casio GZ én Type V

Casio G'zOne Type-V er en Verizon Wireless-mobiltelefon som inneholder en stemmeopptaker på den. Voice recorder er ment for å kunne registrere vokal notater som du kanskje husker senere. Likevel, du kan faktisk bruke diktafon for å lage ringetoner på Casio G'zOne Type-V mobiltelefon også. Alt du trenger å vite er hvordan du bruker dem på telefonen som sådan.

Instruksjoner

• Starte datamaskinen media player. Kontroller datamaskinens høyttalere å sørge for at de er slått på og skrudd opp til et tydelig hørbar nivå. Pause sangen du ønsker å lage en ringetone der du vil at ringetonen skal begynne.

• Vende åpne Casio G'zOne Type-V cellen telefon. Trykk på "OK"-knappen. Rull til "Media Center." Trykk på "OK"-knappen. Rull til "Musikk & toner." Trykk på "OK"-knappen. Rull til "Min lyder." Trykk på "OK"-knappen. Rull til "Record ny." Trykk på "OK"-knappen.

• Plass Casio G'zOne Type-V cellen telefon nær datamaskinens høyttalere. Trykk på "OK"-tasten på cellen telefon å starte innspillingen. Trykk på "Play"-knappen på mediespilleren.

• Spille delen av sangen du vil bruke som ringetone. Trykk på "OK" nøkkel på cellen telefon å stoppe innspillingen. Opptaket lagres automatisk, og du kommer til det i listen "Lyder".

• Trykk den høyre-tasten på opptaket du bare opptak. Rull til "Send." Trykk på "OK"-knappen. Inn din Casio G'zOne Type-vs cellen telefonnummer i feltet "Til". Trykk på "OK"-knappen. Trykk på "OK" for igjen å tekst lyden til deg selv i en bildemelding for tekst.

• Trykk på "OK" for å vise teksten beskjed når du mottar den. Trykk den høyre-tasten. Rull til "Lagre som ringetone. Trykk på "OK"-knappen. Ringetonen er nå lagret på din Casio G'zOne Type-V som sådan.

Tips og advarsler

  • Holde ringetone mellom 10 og 30 sekunder lang. fordi telefonen ikke vil ringer lenger enn som så en lengre ringetone ville bare forbruke unødvendige minneområde på telefonen.
  • Kvitte seg med noen bakgrunnsstøy som ikke skal være i ringetone før innspillingen.