Nnywellness.com

Feilsøke en Sony Trinitron KV36FS17


Lansert HDTV revolusjonen, er Sony Trinitron KV36FS17 en 36-tommers standard definisjon TV. Som mange gamle CRT TV betyr ikke overgangen til HD TV har ikke lenger bruk. For de som fortsatt eier en KV36FS17, er det viktig å vite hvordan feilsøker noen grunnleggende problemer før du kontakter en reparasjon, særlig når TVEN vil trolig være utgått garanti.

Instruksjoner

• Sikre koblinger. Kontroller at alle enhetene er sikkert koblet til Trinitron og koblet til riktig innganger. Kontroller at TVEN er koblet til en fungerende stikkontakt. Mens du er på det, kontroller at fjernkontrollen har nye batterier og batterier er riktig installert.

• Juster antennen. Hvis du har problemer med skygger eller forvrengning på skjermen og du bruker en antenne, kan du prøve å justere antennen til et klarere bilde. Sony anbefaler å kjøpe en utendørs antenne hvis du fortsatt har problemer.

• Kontroller innstillingene. Kontroller at hvis du prøver å se TV du på "TV" innspill. Når du ser på en DVD eller spille et spill system, sørg for at er du på den riktige "Video"-innstillingen.

• Justere bildeinnstillingene. En enkel justering av innstillingene for TV-bildene kan noen ganger gjøre en drastiske forskjellen i bildekvalitet. Trykk "Meny" på fjernkontrollen vise menyskjermen. Velg "Bilde" fra menyskjermen. Herfra kan du justere funksjoner som fargetone, lysstyrke og farge. Lek litt med innstillingene til du får en bildekvalitet som du er fornøyd med. Hvis du gjør feil, kan du tilbakestille TVEN til fabrikkinnstillinger.

• Vil du tilbakestille TVEN til fabrikk innfatningene. Slå på TV og hold på "Reset"-knappen på fjernkontrollen. Trykk på "Power"-knappen på TVEN. Når TV-apparatet slår seg av og på igjen, slapp av på "Reset"-knappen på fjernkontrollen.

• Ta kontakt med Sony. Hvis ingen av de forrige tipsene hjelper, kan du kontakte Sony kundestøtte på 800-222-SONY.

Tips og advarsler

  • Hold din Trinitron fra mulige kilder til forstyrrelser, inkludert neonlys og hårføner.