Nnywellness.com

LCD-projektor funksjoner


LCD-projektor funksjoner

LCD-projektor er en moderne versjon av en gammel overhead. Den fortsatt viser materiale, inkludert bilder, videoer og informasjon om datamaskinen, på en skjerm. Du kan finne hundrevis av LCD-projektorer tilgjengelig med forskjellige former, størrelser og som oppfyller forskjellige budsjetter. Når du sammenligner LCD-projektorer, vurdere portabilitet og viktige funksjoner, vanligvis utstyrt på de fleste enheter.

Bratt stigning linsen

Et zoomobjektiv kan du justere bildestørrelsen for projektorens uten å flytte projektoren. Noen fremvisere har ikke muligheten til å zoome inn eller ut, mens andre har et begrenset område. Men hvis du skal montere projektoren på ett sted, er det ikke behov for et zoomobjektiv.

Lysstyrke og kontrast

Kontrasten er avviket mellom det lyseste hvit og det mørkeste svart på et bilde. Skjermens lysstyrke er lyset anslått fra enheten. En projektor med et høyt kontrastforhold angir enheten viser skyggedetalj og produserer dypere svarte. Derfor, hvis du planlegger å presentere video bilder av høy kvalitet, en høy kontrast projektor fungerer bra. Men en projektor med høyere lysstyrke-utgang fungerer godt med omgivelseslyset og viser større bilder.

Keystone-korrigering

Vanligvis mål projektorer å vise bilder foran enheten. Noen ganger må du vise bildet fra en vinkel, som kan produsere en trapes ser bildet. Funksjonene for keystone-korreksjon justerer trapes ser bildet skal vises riktig på skjermen. Men redusere noen ganger du detaljene i bildet når du bruker funksjonen for keystone-korrigering.

Flere VGA-porter

Når du vil koble flere datamaskiner eller videosystem projektoren samtidig, må enheten har flere porter til å håndtere alle ekstra komponenter. Hvis projektoren ikke har flere porter, må du koble og koble ulike eksterne komponenter for å vise bilder, som kan avbryte presentasjonen.