Nnywellness.com

Hvordan få en Scooter Trailer


Hvordan få en Scooter Trailer

Scootere gir enkel og rask transport rundt i byen, og noen har motorer rask og sterk nok til å ri på motorveien trygt. Men kan tar en lang tur på en scooter være ganske upraktisk, gitt at du ikke kan bære mye bagasje, du er utsatt for elementene for en lang tur, og noen veier eller avstander kan være for langt på bare en scooter. Mange eiere bruke tilhengere for å hale scootere slik avstander så de kan deretter bruke dem på en scooter rally, ferie, eller for kort avstand reiser, mens du bor på en campingplass, for eksempel. Å gjøre en scooter trailer kan gjøres for lite pris og med litt konstruksjon.

Instruksjoner

• Kjøpe en mini trailer, som modellen fra Harbor Freight (de ikke kommer med en trailer seng, bare rammen). Stikk den å bilen og kjøre hjem eller har en trailer levert på døren. Samle tilhengeren per inkludert instruksjonen med en socket fastnøkkel og kontakter hvis det leveres og må montering.

• Mål avstanden over metallramme av mini trailer. Ta notater av lengden og bredden på området. Kjøpe tilstrekkelig kryssfinér til dekk toppen av trailer senga ramme per målinger av trailer (størrelse vil variere avhengig av trailer modell). Bruk en makt drill til å bore hull i kanten av kryssfiner så det kan være boltet til tilhengerens ramme med en halvmåneformet fastnøkkel og hylse grunnleggende muttere og bolter maskinvare.

• Bruk målebånd for å bestemme avstanden fra fronten av tilhengeren til baksiden. Cut to planker av 2 x 4-tommers tre lengde lik den avstanden, bruke en makt så. Nagle med en hammer eller bolt plankene til kryssfinér på tilhengeren bed, plassere dem ned midt i tilhengeren bed parallelt retninger av trailer hjulene. Hold en eller gap mellom de to plankene av minst 3 1/2 inches tvers (dvs. ikke riktig neste til hver andre berøre) eller bred nok til å huse bredden på dekkene av på scooter. Disse planker danner en kanal for scooter dekkene.

• Kuttet en annen del av 2 x 4-tommers tre lenge nok til å dekke bredden mellom en planke siden og den andre av de to første plankene, og sett den vinkelrett på de første to plankene foran på tilhengeren bed. Bolt eller spikre det til to plankene installert. Dette blir stopp for foran scooteren dekket når det er plassert på tilhengeren. Pre bor et hull på hver av de fire hjørnene av trailer seng kryssfiner litt mindre enn skruen trådene av krokene. Sett inn kroker, en i hvert hjørne av tilhengeren bed.

• Når tilhengeren er spent en bil og de elektriske signalene blir koblet til bilen, sette scooter på tilhengeren bed. Bruk et tre brett eller løfte den opp på tilhenger. Line opp scooter hjulene mellom de to lange plankene og flytte det frem til scooter stopper på vinkelrett blokken. Binde motorsykkel bånd til håndtakene og koble dem til foran to kroker på tilhengeren bed. Skru dem ned så scooter forstillingen er på det laveste punktet. Koble to mer motorsykkel bånd på baksiden av scooteren og to bakre kroker i tilhengeren bed, og stram de også. Scooter tilhengeren er klar til transport.

Tips og advarsler

  • Noen trailer brukes på offentlige veier må ha en lisens tallerken. Du kan få en permanent trailer plate og koder på din lokale Institutt for motorkjøretøyer for en liten avgift.
  • Kontroller at scooter motorsykkel båndene er så tett som mulig. Noen slakk, og scooter kan falle over eller sprette mens du er transportere på veien.