Nnywellness.com

Hvordan å planlegge en bygge prosjektet bil


Hvordan å planlegge en bygge prosjektet bil

Erfaring med ombygging eller gjenopprette prosjektet bil kan være både givende og frustrerende. De fleste som gir opp på bilen sin prosjektet kan ikke lage en plan før de begynte. Avhengig av bilen, må en utrolig mengde tid, tålmodighet, dyktighet og penger gis til prosjektet. Vet, før du tilbringer noe, om et prosjekt er for deg. Hvis det er, vil ingenting bli søtere enn det endelige utfallet.

Instruksjoner

• Bestemme hvilken bil du vil gjenopprette. Denne bilen må være et merke og modell du ønsker å vie tid og penger til. Gjenopprette eller gjenoppbygge en bil kan ta et år eller mer, avhengig av budsjettet og hvor mye tid du kan tilby til prosjektet.

• Finne mange biler din valgte og -modell som mulig før du kjøper en. Besøk lokale Skraphandlere. Surfe på nettet for privat leverandører. Bli en bil restaurering klubb for å få tips fra medlemmene kan har allerede gjenopprettet merke og modell du vil gjenopprette. Lokale klubber finner elektronisk i klassisk bil magasiner eller telefonlisten.

• Sammenligne tilstanden og prisene på potensielle bilene. Noen klassiske eller vintage biler kan komme i deler og stykker mens andre vil være helt intakt, men har betydelig rust skader. Verre av bilen er, jo billigere blir det. Bildeler selge for ca $25 til $50 stykket, avhengig av komponenten. Funksjonell klassiske biler som trenger minimal gjenopprette selger fra $2000 til $30.000, avhengig av merke og modell. Hvis du vil bygge en bil, må profesjonelt mekaniker dyktighet og må forstå strukturen i en bil. Men hvis gjenopprettelsen er hovedsakelig kosmetisk, kan du være en nybegynner.

• Kontroller bilen i detalj og skrive ned alt må bilen. Gå rundt bilen, og Merk de manglende delene, soliditet strukturen, motor, gulvbord, møbeltrekk, kroppen, dekk, styring og windows. Hvis du ikke er kjent nok å vite hvilke deler mangler, spør en profesjonell mekaniker for hjelp. Dette vil å planlegge hvilke deler er viktigste og i hvilken rekkefølge du vil kjøpe dem.

• Skrive ut en omtrentlig kostnad for hver del av jobben. Merk hvilke deler og verktøy er nødvendig for at du ikke allerede eier. Besøk en auto deler lagre for å få prisene på hvert verktøy. Forskning den relative kostnaden for hver manglende delen av refererer til en klassisk bil restaurering manuell, be medlemmene i en klassisk bil restaurering klubben eller besøke lokale Skraphandlere. Disse delene kan være veldig billig eller svært dyre. Finne deler i Skraphandlere kan ta lengre tid, men vil koste mindre.

• Kjøpe hvert stykke eller verktøyet over en tidsperiode budsjettet tillater. Den totale kostnaden for verktøy og deler kan være mellom $500 til $10.000, avhengig av gjenoppbyggingen. Lagre bilen i en stor garasje, hvis mulig, for å holde den av elementene.

• Skrive ut en arbeidsplan for bil som er realistisk og tilgivende. Angi tre til fem timer over helgen for å bilen prosjektet er rimelig hvis tid for folk flest. Med denne tidsplanen, kan du ha en bil i seks til 12 måneder, avhengig av tilstanden.

Tips og advarsler

  • Ordne en gruppe personer som deler din entusiasme om prosjektet. Har hjelp med dette prosjektet vil gjøre grov deler tålelig.
  • Ikke forsøk å gjenopprette en alvorlig skadet bil alene hvis du ikke har erfaring med biler. Kjører en usikker bil på veien er ikke bare farlig, men det er ulovlig.