Nnywellness.com

Slik tester en 1976 Harley-Davidson tenning strømbryter


Harley-Davidson brukt en strømbryter for å beskytte ledninger i tenning krets på 1976 modeller. Det består av to stud-og-mutter terminaler montert på en metall-boksen. En bi-metal kategorien koblet til en av terminaler i boksen fullfører krets ved å berøre kontakten koblet til andre terminalen. Overbelastningsbryteren åpner krets Hvis kategorien blir overopphetet på grunn av overdreven gjeldende flyt, vanligvis fordi en ledning i kretsen har hadde isolasjon sammenbrudd og kortsluttet bakken. Koble ledninger og fjerne overbelastningsbryteren fra sykkelen for å utføre testen.

Instruksjoner

• Invertere overbelastningsbryteren så basen er opp med boksen hengende ned.

• Koble en sonde med en kontinuitet meter- eller multimeter sette teste kontinuitet - en for overlastbryteren terminalene. Koble andre sonden til andre overbelastningsbryteren terminal.

• Lytte til hørbar kontinuitet varselet. Varslet angir det er kontinuitet gjennom strømbryteren og bryteren er god. Ingen varseltone angir det er ingen kontinuitet og at strømbryteren er dårlig.

• Erstatte overbelastningsbryteren etter behov.

Tips og advarsler

  • I noen tilfeller en strømbryter kan teste bra men faktisk kan være skadet og i stand til å håndtere belastningen av tenning krets over lengre perioder. Overbelastningsbryteren vil tidlig overopphetes og åpen krets. Når du er i tvil, erstatte strømbryteren, eller i det minste bærer en ny eller kjent god erstatning på sykkelen.
  • En vedvarende åpning strømbryter er vanligvis et symptom på et mye større problem. Hvis en strømbryter har overopphetet så ikke vil lukke kretsen eller gjentatte ganger åpner krets når energi, utføre en inspeksjon av alle ledninger i kretsen og se etter tegn på isolasjon sammenbrudd eller brent flekker på rammen i nærheten ledningene. Erstatte en skadet ledninger før du prøver å erstatte overbelastningsbryteren eller strøm eller skade kan føre til. Noen ganger kan overbelastningen være forårsaket av en feil i en bryter eller en motor. Inspisere tenningen og andre relaterte komponenter hvis ledningsnett sjekkene ikke avsløre et problem.