Nnywellness.com

Hvordan installere en Front Trailer knirkefritt på en F-250


F-250 er en trekvart tonns pickup produsert og solgt av Ford Motor Co F-250 ivaretar eiere som trenger litt mer kraft, mer tauing eller hale kapasitet eller en tyngre understell enn lettere-plikt F-150. Mange F-250s er utstyrt med en bakre trailer knirkefritt, selv om en Frontmontert trailer knirkefritt kan være nyttig også. Tilbehør som festes til problemer, for eksempel Sykkelholdere eller reservehjul bærere, kan brukes på frontmonterte opphenget når det ikke er mulig å bruke den bakre knirkefritt.

Instruksjoner

• Finn fire fremre støtfanger beholde boltene, to per side, på forsiden av lastebilen på hver side av nummerskilt montering. Fjern bolt mutter plater fra baksiden av støtfangeren braketten socket og ratchet. Fjerne støtfanger og shim platene støtfanger og støtfangeren montering flens på lastebilens ramme (hvis utstyrt) fra bilen.

• Fjerne festemutrene fra fabrikken stry kroker på forsiden av lastebilen socket og ratchet, deretter fjerne kroker og legg dem til side.

• Plass støtfanger ansiktet på et stykke papp å beskytte kromfinish. Plass det foran Hengerfeste i støtfangeren. Line opp støtfangeren monteringshuller med ytre monteringshullene i opphenget på hver side. Merk den indre monteringshuller opphenget på støtfangeren braketten med en filtpenn. Fjern opphenget fra støtfanger.

• Gå gjennom støtfangeren braketten på pennen merkene med en 5/8-tommers borekronen. Plass opphenget over støtfangeren montering flenser på forsiden av lastebilen. Plasser fabrikken stry kroker på plass og nedenfor skal festemutrene trekkes med kontakten og ratchet.

• Erstatt front støtfanger og mutter platene og boltene opprinnelige beholde med en socket og ratchet skiftenøkkel. Installer ikke den opprinnelige shim platene, om lastebilen var så utstyrt.

• Sett skruene som følger med opphenget gjennom hull boret tidligere. Plasser håndtak nøtter med opphenget på den gjengede enden av bolter stikker ut gjennom baksiden av støtfangeren braketten. Hold håndtak nøtter å holde dem fra å slå når du strammer boltene socket og ratchet.

• Plasser en momentnøkkel på alle bolter knyttet til denne installasjonen og stram til 50 fot pounds.