Nnywellness.com

Hjemmelaget makt Caster


Hjemmelaget makt Caster

Makt hjul flytte båter, campingvogner, RVs og cargo trailere fra ett sted til et annet innkjørsler og mye, eller når ingen kjøretøy med problemer er tilgjengelig. En rekke makt caster versjoner på markedet er sofistikert og dyrt. De er for mye for sporadisk bruk når flytte en båt eller campingvogn rundt en sommer hjemme. Dette DIY makt caster er en lett og givende bygge.

DIY makt Caster strategi

Denne enheten er basert på en hånd lastebil, med pneumatiske dekk og en industriell reversibel 115 VAC gear motor med 1/3 hestekrefter, slår én 60-tann, #35 kjetting drivhjul, 12,5-tommers-diameter generelt minibike drivhjulet. Den siste stasjon hastigheten vil være om to fot per sekund, som oppnås med en 24-tann drivhjul på motoren, forutsatt en 90 rpm gear motor.

Materialer

Foruten hovedkomponentene ovenfor må en fire-fots lengde på #35 kjede med kopling koblinger og halv koblinger, en dobbel-kast, dobbelpols bryter og en trykknapp, både vurdert for 20 forsterkerne ved 125 VAC. siste varene er en Hengerfeste ball til å passe til tilhengeren og tre fot av to kvadrattomme stål rør, åtte én-tommers u-bolter plater, nøtter og en fire-fots delen av kvartalet-inch-thick av tre-tommers bred flat stålplater. De fleste varer er tilgjengelige på nettet fra rabatt industriell supply hus.

Konstruksjon

Skjær en 18-tommers del av bilderør med en 45-graders vinkel i den ene enden. Sveise eller bolt denne delen til midten av sokkelen av hånd lastebilen hvor den møter rammen. Også bore hull for knirkefritt ballen i to fire-tommers lange deler av flat stål plate med et hull så. Weld de to stykker på plass over 45 graders vinkel slik at ballen vil bli nærmere øverste håndtaket. .

Drivhjul og Motor montering

Cut to 8-tommers deler av flat tallerken. Borehull sentrert i endene for to av U-boltene for hver inndeling. Dette vil montere den oversiden av hånden lastebil ramme slangen. Også bore hull på hver side av de to 8-tommers å sikre stasjonen akselen med U-boltene. Rattet skal plasseres så tråden er omtrent to inches opp fra hånd lastebil akselen. Bruk resten av en flat tallerken montere motoren på toppen av rammen, like over hjulet slik at den motor drivhjul justeres hjulet drivhjul. Installer kjeden og Bruk koblingene til å gjøre det stram. Wire snu motoren fører til double kaste bryteren. Wire til trykknapp bryteren og legge en butikk-grade telefonkabelen med bakken.

Operasjon

Hjul makt caster på tilhengeren. Lavere trailer Hengerfeste ballen og låsen. Trykk på håndtaket til drivhjulet kontakter bakken. Doblingen kaste bryteren kontroller forover-bakover, og knapp fungerer som en død-manns-bryteren. Denne enheten tar grovarbeidet av sporadiske trailer trekk.