Nnywellness.com

Hvordan endre en drivstoffpumpe i en 1995 Volvo 960


Volvo 900-serien er en rekke mellomstore biler produsert av Volvo-biler. Volvo 960 var en luksusbil produsert fra 1990 til 1997 med 1995 modell som representerer store endringer i utformingen. Den hadde en sekssylindrede 2.9-liters motor med elektronisk bensininnsprøytning, krever en høytrykks drivstoffpumpe. Drivstoffpumpe i 1995 Volvo 960 er tilgjengelig fra gulvet i baksetet.

Instruksjoner

• Koble kabelen fra negative batteriet terminalen med en socket skiftenøkkel. Koble adapteren 999-5484 til drivstoff drenering enhet 981-2270. Fjern hetten fra trykkreduksjonsventil på drivstoff jernbane. Lukke ventilen adapter og koble den til trykkreduksjonsventil. Aktivere drenering enheten, og åpne kortet ventilen. Heve bilen på jack står og fjerne ventil hetten på drivstoffilter. Koble slangen 999-5480 til ventilen på drivstoffilter og avløp drivstoff fra drivstoff system i ca to minutter. Koble slangen 999-5480 fra drivstoff filter ventilen, og erstatte ventil cap. Senk bilen. Koble adapteren fra trykkreduksjonsventil og erstatte hetten på trykkreduksjonsventil.

• Fremover baksetet. Brett tilbake teppet over høyre hjulet godt panelet, og ta av panelet for å avsløre drivstoffpumpe. Koble elektriske tilkoblinger for drivstoffpumpe, og løsne det rask koble utstyr til drivstoff linjene til drivstoffpumpen. Skru mutteren på drivstoffpumpe mot klokken med verktøyet 999-5485, og fjern forsiktig drivstoffpumpe. Kast gummilisten under drivstoffpumpe.

• Installere en ny gummilisten og Påfør et tynt lag av seglet. Installere pumpen slik varmeapparatet tilkoblingen ansikter til høyre for bilen. Fest mutteren til drivstoffpumpen med verktøyet 999-5484 og stram det til 30 fotpund.

• Påfør et tynt lag av drivstoff linjene, og koble dem til drivstoffpumpen. Kontroller at du riktig sete i quick-koble beslag på pumpen. Fest den elektriske kontakten til drivstoffpumpen.

• Erstatte paneler og tepper på baksiden av bilen, og Flytt bakseteryggen stående posisjon. Koble kabelen til negative batteriet terminalen med en socket skiftenøkkel. Start motoren og sjekke drivstoff.