Nnywellness.com

Vedlikehold av en bak-vinduet munnstykke for avrimingssystem i en Nissan Sentra


Bakrute munnstykke for avrimingssystem lar deg se gjennom bakspeilet i kaldt vær. Den smelter også snø og is fra bakruten. I Sentra bryter den munnstykke for avrimingssystem ned i noen måter, lett fixable i 30 minutter eller mindre.

Instruksjoner

Kontroller at gjeldende er nå den munnstykke for avrimingssystem

• Finn sikringsskapet til venstre for rattstammen. Modeller etter 1999, sikringsskapet er bak boksen mynt (2000-2006) eller solbriller holderen (etter 2006), men fortsatt på samme sted, lav til venstre for rattstammen. Fjern munnstykke for avrimingssystem sikringen fra sikringsskapet med verktøyet tilbys. Hold sikringen opp mot lyset å sjekk hvis det er ødelagt og eventuelt erstatte.

• Bruk en ohmmeter for å sikre at gjeldende når vinduet tilbake. Hvis ohmmeter registrerer gjeldende på én side av kategorien defroster på bakvinduet og ikke den andre, kan det hende at kategorien brutt. Kategoriene er lett slått av og må være reattached med et lim som leder elektrisitet. Reparasjon kits er tilgjengelig i noen bil forsyning butikken.

• Test siden vinduet i kategorien defroster med ohmmeter å sørge for gjeldende formidles til filament rutenettområdet. Hvis gjeldende når vinduet, men systemet vil ikke fungere, har vinduet filament en pause et sted.

Fastsette Filament

• Undersøke rutenettet filament i vinduet tilbake fordi åpninger føre hele systemet mislykkes. Fra innsiden av bilen, start fra kategorien defroster og visuelt undersøke filament pausene. Noen mennesker liker å følge linjen med sin finger, mye som å finne veien gjennom en labyrint.

• Skjule den ødelagte delen med maskeringstape. Male med sølv ledende maling å reparere.

• Se etter en på hver side av reparasjon etter 10 minutter. Kurere med varmepistol i 20 minutter.

Tips og advarsler

  • Reparasjoner til rutenettet element eller filament må gjøres ved temperaturer over 65 grader F. I kjøligere vær, tillate reparasjon kur for 24 timer før teste systemet.
  • Defoggers kan raskt tappe batteriet, som er grunnen til Sentra har en tidsenhet for kontrollen som slår den munnstykke for avrimingssystem etter 15 minutter. I Sentra kontrollerer den andre funksjoner også som svaber forsinkelse og advarsel ringene.