Nnywellness.com

Norwood mikro LCD-TV feilsøking & hjelp


Norwood mikro LCD-TVer er rimelige, funksjonell og enkel å bruke. Ikke bare er det billig, men de gir glimrende bildekvalitet og flotte funksjoner. Som med alle elektroniske enheter, men ting kan og gå galt. Husk noen tips og triks når du går om feilsøking og løse Norwood mikro TV.

Strøm

De mest grunnleggende tingene er noen ganger oversett, som strøm. Kontroller Norwood mikro er koblet til en drift stikkontakt eller grenuttak. Hvis du ikke er sikker på om uttaket fungerer, koble en annen enhet og se om det fungerer. Hvis du fortsatt opplever strømproblemer med TVEN kan du ha en defekt strømforsyning. Samtale Norwood mikro kundestøtte - funnet i feilsøkingsdelen i brukerhåndboken, eller kontakt din lokale elektronikk verksted. Aldri Prøv å åpne eller reparere TVEN selv.

Bilde og lyd

Hvis du mistenker at TVEN er på, men ser ikke et bilde, prøve å endre kanalen frontpanelet kontrollene eller fjernkontrollen. Noen ganger bildekvaliteten er dårlig eller bildet er pixelated eller kornete. Hvis dette er tilfelle, kan du prøve å justere lysstyrke, farge og kontrast i hovedmenyen for TV. Hvis bildet eller lyden ikke er riktig, må du kontrollere alle kabler som går til og fra TV bak panelet er satt riktig og tett. Et degradert bilde eller lyd kvalitet er ofte feil av gamle kablene. Erstatte disse med nye, tykke kabler fra din lokale elektronikk forsyning butikk.

Hvis du opplever bilde pixelation - bildet ser klumpete eller som et puslespill- eller lyd haiket, du kan ha et problem med en svak kabelsignal innkommende TV. Dette skyldes ofte mange kabel splitter i oppsettet. Enhetene hendig redusere signalet med halvparten hver gang de brukes. Når kabel signalet kommer lavt nok, vil du begynne å ha problemer med bilde og lyd. Hvis du føler deg komfortabel med å gjøre, fjerne overflødig delelinjene selv, eller ringe kabelselskapet å ha dem profesjonelt diagnostisere og løse dette enkle problem.

Generell problemløsning

Hvis fjernkontrollen ikke arbeider eller seg uberegnelig, kontroller at det er nye batterier i den. Hvis TVEN er koblet til en ekstern høyttalersystem, kontrollerer du innstillingene er konfigurert slik at det ikke forstyrrer problemer du kan ha med TV. Eventuelt koble eksternt utstyr som kan kobles til utelukke dem mens feilsøkingen. Når feilsøking alle TV, se feilsøkingsinformasjonen, vanligvis finnes bakerst i bruksanvisningen.