Nnywellness.com

Hvordan å stoppe iPhone Sync med iTunes


Itune's standardvirkemåte er å automatisk starte og synkronisere medier hver gang telefonen er koblet til datamaskinen. Backup og synkronisering handlingene kan ofte ta lang tid å fullføre, noe som gjør prosessen litt upraktisk. Hvis du ønsker å stoppe synkroniseringen, må du manuelt avbryte handlingen. Hvis du ønsker å sette iTunes aldri automatisk synkronisere enheten, kan du konfigurere som i enhetens alternativer.

Instruksjoner

• Åpne iTunes-programmet.

• Koble iPhone til datamaskinen. Ved tilkobling, iTunes gjenkjenner det iPhone og begynne å sikkerhetskopiere enheten og synkronisere alt nytt innhold. Fremdriften for backup og synkronisering vises øverst i midten på programvinduet (hvor gjeldende spor vanligvis vises).

• Klikk lille "x" til høyre til fremdriftsindikatoren backup og synkronisering. Dette vil avbryte sikkerhetskopiering og synkronisering. Hvis du ønsker å stoppe iTunes automatisk synkroniseres hver gang du kobler enheten, Fortsett til neste trinn.

• Velg enheten innen Itune's side. Velg kategorien "Sammendrag".

• Valget "manuelt administrere musikk og video." Klikk på "Apply". Fra nå av iTunes ikke automatisk sikkerhetskopiere og synkronisere iPhone. For å synkronisere iPhone i fremtiden, må du trykke på "Sync"-knappen i hovedvinduet iTunes-vinduet.