Nnywellness.com

Gjenopprette en Mustang interiør


www.nnywellness.com | 520: web-serveren returnerer en ukjent feil

Feil 520 Rokke ID: 2484147c 74062000 • 2015-11-20 12:15:24 UTC

Web-serveren returnerer en ukjent feil

Du

Nettleser

Arbeider
Dallas

CloudFlare

Arbeider
www.nnywellness.com

Verten

Feil

hva har skjedd?

Det er en ukjent forbindelse problem mellom CloudFlare og webserveren opprinnelse. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis du er en besøkende på dette nettstedet:

Prøv igjen om noen minutter.

Hvis du er eieren av dette nettstedet:

Det er en sak mellom Cloudflare's cache og webserveren opprinnelse. CloudFlare skjermer for disse feilene og undersøker automatisk årsaken. For å støtte undersøkelsen, kan du trekke tilsvarende feilloggen fra web-serveren og sende det vårt supportteam. Ta med Ray ID (som nederst på feilsiden). Flere feilsøkingsressurser
.

Interiør Mustang restaurering er ikke bare for gamle biler. Ofte en bil bare åtte eller 10 år gammel kan se ut nye igjen med et restaurert interiør. Ford Mustangs er en av de mest populære bilene for gjenoppretting. Derfor er det en overflod av ettermarkedet indre deler og komponenter på markedet. Finne erstatning stykker for all er normalt en utfordring, så er ikke tilfelle med Mustangs.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet før du fjerner alle dash komponenter for restaurering. Dette avvæpne airbag sikkerhetssystem og forhindre alvorlig skade bør aktivere systemet.

• Unbolt og fjern forsetene fra bilen for å gi mer plass for å erstatte teppet, headliner og dørpaneler. I tillegg er dash området mer tilgjengelig med forsetene ut av veien. Hvis re dekker baksetet, fjerne dem ved å gå til hold ned bolter gjennom bagasjerommet.

• Fjerne dørpanelene. Koble dørhåndtakene bruker en skrutrekker eller en skiftenøkkel, avhengig av modell-året av bilen. Skru døren lås håndtakene slik at panelene vil bli fjernet. Panelene knytte til dør-ramme med klipp og skruer. Tilbake ut synlig skruene med en stjerneskrutrekker og forsiktig lirke panelet løs med en flat skrutrekker. Ikke bli for bekymret skade utklipp. de vil bli erstattet med nye under gjenoppbygging.

• Installere en ny dash dekker. Den øverste delen av dashbordet er mest utsatt for skader. Dekker denne delen med en støpt dash dekker er mye billigere og raskere enn å erstatte hele dash delen.

• Erstatte interiør teppet. Nå som setene er ute, kan teppet fjernes ved å ta av gulvet striper langs ytterkanten med en skrutrekker. Erstatning tepper er laget for å passe ulike ettermarkedet selskaper. Det nye teppet slips på plass og passer perfekt, trenger litt justering.

• Dekk seter med ettermarkedet sete skins. I motsetning til setetrekk av gamle, er dagens dekker produsert mer som den opprinnelige sete skinn. Fjerne den eksisterende dekket eksponerer sete rammen og skum. Skli på de nye skinnene og fest eller sy dem i henhold til produsentens instruksjoner.

• Installere nye dørpaneler eller gjenopprette gamle. Enten metall eller plast, rengjøre panelene utvendig med en industri-grade renere, slik som rødsprit. Fjerne løse maling med en middels stor børste og rent en gang med alkohol før maling. Prime og male paneler med automotive interiør maling, tilgjengelig på de fleste auto deler forhandlere. Etter en tilstrekkelig tørketid er dørpanelene klar for installasjon.

• Installere seter med ny maskinvare. Plasser baksetet på plass og fest den med nye bolter og skiver. Kontroller at setebeltet ruten er riktig før stramme nede all maskinvaren. Forsetene setter på plass og linje opp med Forstanset skruehull i det nye teppet. Fest setene med nye bolter og koble de elektriske kontaktene for drevet seter.

Tips og advarsler

  • Fjerne negative batteri terminalen og deretter positiv terminal før service interiør elektriske komponenter.