Nnywellness.com

Bruke WiFi til å ringe med AT&T telefoner


VoIP eller Voice over Internet Protocol er teknologien som gjør det mulig å snakke live via Internett. Mange mobiltelefoner er trådløst-Internett aktivert. Skype-programmet gir brukervennlig og enkelt tilgang til VoIP å ringe bruker-til-bruker uten å bruke deres AT & T lufttett minuttene. Med noen få enkle trinn og riktig utstyr, kan du bli med i rekkene av de som bruker Skype ringe gratis over WiFi eller trådløs gjengivelse Internett.

Instruksjoner

Bruker Skype VoIP ringe

• Bruke telefonen WiFi-satt i stand til å koble til en trådløs Internett-tilkobling. Hvis tilkoblingen er sikker, kan du bli bedt om å angi et passord for å kunne koble.

• Bruk telefonens nettleser tilgang www.Skype.com og følg instruksjonene for å laste ned og installere programmet gratis Skype. Hvis du bruker en Apple iPhone, åpne App Store iPhone hovedmenyen, trykk på "Søk"-knappen og angi "Skype" i søkefeltet. Når du har funnet siden Skype app, trykk "Installer", og skriv inn din Apple-ID hvis bedt om.

• Finn og åpne Skype-app på telefonen. Følg instruksjonene for å opprette en konto. Du må godta vilkårene for bruk før du kan fortsette. Være forberedt på å skrive inn hele navnet ditt, lage et brukernavn og passord og oppgi en gyldig e-postadresse.

• Følg instruksjonene for å Prøvering. Du vil bli bedt om å snakke en melding, som skal spilles av for deg. Hvis du kan høre meldingen, er telefonen konfigurert for å bruke VoIP. Hvis du ikke kan høre meldingen, vil du bli bedt om å feilsøke mobilinnstillingene lydopptak.

• Finn menyen i Skype app. Bruk denne menyen for å søke på telefonen katalogen, katalogen Skype eller legge til et nummer manuelt.

• Velg kontakten du vil ringe og følg ledetekstene for å ringe. Avhengig av innstillingene for den andre personen du kanskje først bli bedt om å sende en forespørsel om tillatelse til å kontakte dem via Skype.

Tips og advarsler

  • Mange steder tilbyr gratis WiFi. Sjekk ut linken i artikkelen ressurser for koblingen til mappen WiFi Freespot.
  • Skype kan ikke brukes til å ringe for beredskapstjenester og derfor bør ikke være en erstatning for din AT & T-telefon.