Nnywellness.com

Hvordan å spore en stjålet mobil


Hvordan å spore en stjålet mobil

Tanken på en ukjent tyv har tilgang til kontaktinformasjonen din kjære kan føles som en brutto invasjon av privatliv. Heldigvis krever Federal Communication Commission (FCC) installasjon av en Global Positioning System (GPS) chip i alle mobiltelefon. Avhengig av leverandøren og abonnementene ekstra sporing, kan det hende du finner telefonen for politiet.

Instruksjoner

• Tilgang til sporing enheten. I de fleste tilfeller var telefonen utstyrt med en sporing enhet eller før tyverier. Slike programmer kan være www.accutracking.com eller www.gadgettrack.com.

• Logg inn på din konto på cellen leverandørens hjemmeside. Selskaper som Sprint og T-Mobile kan du abonnere på en funksjon slik at du kan spore alle telefon på familien plan for en månedlig avgift.

• Mobilnummeret ditt inn det angitte området på trykkeriet oppfølging-siden eller en uavhengig sporing selskapets hjemmeside.

• Trykk "spor" eller "finne" på å finne service. Avhengig av telefonen og sporing programmet, kan område for plassering være så spesifikk som et par meter i geografiske koordinater eller så bredt som navnet på cellen telefon tårnet nylig koblet med telefonen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en sporingsenhet eller tjeneste, er din beste ressurs lokale politiet. Personvernhensyn gir trådløse selskaper ikke bestemte plasseringen av en telefon med mindre spurt av politiet.
  • Hvis du finner telefonen og mistenkt, aldri prøve å pågripe denne personen selv. Varsle aktuelle myndigheter informasjon, men lar lading av en forbrytelse til politiet.