Nnywellness.com

Om videospillere


Om videospillere

Videospillere eller videokassett opptakere, er spillbare båndenheter. De bruker flyttbare videobånd kassetter til spille og ta opp lyd og video. Disse videobånd kassetter inneholde magnetbånd for å lagre media av maskinen. I Irland og Storbritannia, er de ofte referert til som videospillere.

Historie

Første Videospilleren ble introdusert i 1956 av Ampex selskapet. Disse store maskinene koster $50.000, noe som gjør dem praktisk bare for store TV-nettverk og selskaper. I 1965 opprettet Sony i CV-2000. Dette var første Videospilleren utviklet spesielt for hjemmebruk. Andre selskaper snart fulgt Sonys eksempel. I 1975, VHS-kassetter ble introdusert og snart dominert markedet. Her utviklet videospillere til maskinene vi kjenner i dag.

Størrelse

De første videospillerne var stor i størrelse i forhold til deres moderne etterkommere. Phillips modellen 1500, introdusert i 1972 var 22 tommer bred x 6 1/2 inches høy med 15 inches dyp. I dag, kan videospillere være så liten som 4 1/2 tommer bred x 4 inches høy med 7 inches dyp.

Funksjonen

Hovedfunksjonen til videospillere er å spille inn lyd og video fra TV-programmering for senere visning. De spiller også pre-innspilte filmer på VHS eller selv hjemmevideoer registrert fra et videokamera.

Funksjoner

Videospillere har vanligvis egne tuner for TV-mottak og en tidtaker opptak programmer på bestemte tider. De inneholder en opptaksknappen for å lette Manuell innspilling på stedet. Mange videospillere inneholder kanal knapper og diverse andre funksjoner som spole tilbake, spole og pause. Alle moderne videospillere spille videobånd kassetter, normalt i VHS-format. I siste, ble andre formater som Betamax brukt.

Typer

Det finnes flere typer videospillere. Standard Videospiller kommer i 2 - eller 4-head avspilling og er den vanligste av alle modeller. S-VHS (Super VHS) Videospiller har mange av de samme funksjonene som standard Videospilleren, men bruker et annet format. DV/Mini-DV Videospilleren poster og spiller digitale og mini digitalt videobånd. Forbrukerkameraer bruker ofte mini-DV kassetter. To dekk videospillere er to standard videospillere i ett. De tillater brukeren å registrere tape-til-tape og registrere to programmer samtidig. Combo enheter har en Videospiller og en DVD-spiller i en eller Videospilleren og TV i ett.