Nnywellness.com

Toyota Corolla liste over modeller


Toyota Corolla liste over modeller

Toyota Corolla debuterte USA i 1968, og har siden blitt en av de eldste men mest populære modellene for japanske produsenten. Siden introduksjonen gjennomgått Corolla kroppen stilendringer som spenner fra en to-dørs coupé pynteborder stasjonsvogn. Nå firedørs kompakte bilen er kjent for sin over gjennomsnittet gass kjørelengde og dens standard sikkerhetsfunksjoner.

Corolla

Corolla er den minst kostbare av Corolla modeller. Kjøretøyet har en fem-trinns manuell girkasse og bare de mest grunnleggende interiør pakken, inkludert klut seter, CD-spiller og aircondition. Denne Corolla blir 26 miles per gallon i byen og 35 miles per gallon på motorveien. I slutten av 2010 er MSRP prisen for Corolla $15,450.

LE

LE Corolla har små oppgraderinger fra grunnmodellen. Kjøretøyet har en manuell girkasse med en valgmuligheten å oppgradere å automatisk, og elektriske Vinduer og dørlåser. LE har også klut seter med en 60/40 bak-split sete som foldes ned så du kan passe større elementer i din bagasjerommet. Gass kjørelengde i len er 26 miles per gallon for bykjøring og 34 miles per gallon for kjøring. I slutten av 2010 er MSRP prisen for en LE Corolla $16,850.

XLE

Corolla XLE har en automatisk girkasse, keyless oppføring fjernkontroll, automatisk klimaanlegg og en glidende konsoll. XLE tilbyr også valgfri oppgradering pakker som inkluderer en 6-platen CD-veksler og takluke XM satellitt radio. Gass kjørelengde på denne modellen er det samme som LE, med 26 miles per gallon for byen og 34 miles per gallon for motorveien. Fra slutten av 2010 er MSRP prisen for Corolla XLE $17,750.

S

Corolla S sport modellen, og inneholder understell spoilere, tåkelykter foran og Optitron måleinstrumenter på dashbordet. Interiøret har klut seter, sentrallås og windows, ekstern keyless oppføring og CD-spiller. S får samme gass kjørelengde som base modell med 26 miles per gallon for byen og 35 miles per gallon for motorveien. Fra slutten av 2010 er MSRP prisen for Corolla S $16,520.

XRS

XRS har en 2,4-liters motor med 158 hestekrefter, pluss hver oppgradering tilgjengelig. Modellen har 17-tommers legering hjul, en spoiler, foran sport tårnet tannregulering, skinnseter, en takluke og et navigasjonssystem. XRS blir 22 miles per gallon i byen og 30 miles per gallon på motorveien. Fra 2010 er MSRP prisen $18,960.