Nnywellness.com

Hvordan kan jeg få en flytting brudd billett avvist?


Flytte brudd se lover brutt mens bilen var i bevegelse. Vanlige eksempler på bevegelige brudd er fart, ulovlig slår og kjører rødt lys. Hvis du skyldig å flytte brudd og betale gebyr, bemerkes overbevisning på posten din DMV, som kan påvirke din forsikring kostnadene. Kjemper en billett kan resultere i oppsigelse hvis du har en robust rettssak og dokumentere det grundig i presentasjonen domstol.

Instruksjoner

• Samhandle med en politimann høflig og rimelig når du mottar din billett. Opptre høflig men ikke innrømmer å noen trafikk brudd. Hvis en offiser ber, "Hvorfor tror du jeg dro du over?" sier at du ikke vet.

• Les billetten grundig. Slå opp nøyaktig brudd online å avgjøre hvis du kan argumentere for at du ikke er skyldig.

• E domstolen i ditt område en kopi av din billett merket med appell av "Ikke skyldig". Inkluder en forespørsel om en avsetning fra offiseren som ga deg en billett. Hvis offiseren ikke skrive en avsetning, vil billetten bli avvist. Passende adresser å sende din bønn skal være skrevet på baksiden av billetten.

• Undersøke avsetning for noen svakhet, for eksempel inkonsekvent uttalelser. Forbered noen setninger for argumentet. Hvis mulig, utarbeide uttalelser med bevis. Bevis kan omfatte vitneutsagn eller diagrammer av hendelsen.

• Ankomme tidlig på domstol dato. Hvis offiseren som ga deg en billett ikke viser opp, kan du argumentere for saken skal avvises. Hvis offiseren vises, kan du fortsatt hevder ditt tilfelle. For å forbedre sjansene for oppsigelse, presentere et intelligent argument med solide bevis for at ryggene opp dine krav.

Tips og advarsler

  • Vurdere å kontakte et firma som spesialiserer seg på å få trafikk billettene forkastet, som Mr. Ticket. Disse organisasjonene kan ofte redusere din avgift til en liten fin og holde din posten Tøm flytte brudd.
  • Du kan delta på trafikkskole fjerne posten hvis du ikke klarer å få billett avvist.