Nnywellness.com

Hvordan å reparere en tenningen i en 1995 Nissan Maxima


Hvordan å reparere en tenningen i en 1995 Nissan Maxima

Tenningen er en viktig del av din 1995 Nissan Maxima, sende signalet til motoren å begynne forbrenningsprosessen som forrett engasjerer med svinghjulet og gass går stempler, blir antennes av tennplugger, dermed skape forbrenning. Tegn at tenningen skiftes inkluderer manglende evne til nøkkelen å slå låsen sylinderen eller manglende evne til å fjerne nøkkel. Skifte tenningsbryteren er en delikat jobb, som hvis gjort feil, permanent skade rattstammen.

Instruksjoner

Erstatte tenningen

• Koble negative batterikabelen fra 1995 Nissan Maxima, som er avgjørende for sikkerhet mens du arbeider med det elektriske systemet. Vent i minst ti minutter å passere slik at kollisjonsputen ikke tilfeldigvis eksplodere mens du er foran rattet. Deaktivere kollisjonspute siden ved å fjerne det plass på rattet under kollisjonsputen og unclip to-pin kontakten mellom airbag og clockspring.

• Skru styringen kolonnen panel under førerens side konsollen under dashbordet slik at tenningen bryteren montering og styring kolonnen kan nås. Holde oversikt over skruene som tilhører hver del av konsollen. Også fjerne førerens kneet styrke, som holdes på plass av to små bolter.

• Unclip tenning bryter tilkoblingen, som ligger under og til høyre for rattstammen, nær der kneet styrke ble plassert. Unclip tilkoblingen på utsiden av tenningen av 1995 Nissan Maxima.

• Skru bryteren monteringsskruer fra lås sylinderen og unclip elektriske selen fra tenningen.

• Fjerne braketten Halvdelene, som huset tenningen og låse sylinder, fra rattstammen boring ut bolter og støtte dem med en skrue extractor. Sikkerhet bolter er installert slik at auto tyver kan lett erstatte tenning bryteren montering og stjeler din 1995 Maxima. Det er umulig å erstatte tenningen uten boring ut sikkerhet bolter, som har bolt hoder som er brutt da de er strammet tenning bryteren installasjonen.

• Trykk lett på klammeparentesene med en hammer hvis du har problemer med å fjerne dem fra rattstammen. Pass på at du ikke skade rattstammen.

• Installere nye tenningen av skjerper klammeparentesene med en socket skiftenøkkel til sikkerhet bolten hodet hektes av. Koble til strømnettet og koble elektriske selen til nye tenningen.

• Koble den negative terminalen batterikabelen på din 1995 Maxima og test din nye tenningsbryteren. Hvis det fungerer, og bilen starter opp, koble negative batterikabelen igjen og fortsette å installere panel og casing du tok ut tidligere.

• Koble til kollisjonsputen strømnettet og koble negative batteriet terminalen igjen. Husk å holde oversikt over nye tenningsnøkkelen som kom med tenningen erstatning.

Tips og advarsler

  • 1995 Nissan Maxima har tenningen og lås sylinder enhet som er koblet sammen i en bolig. Deler butikker selger tenningen som helhet.