Nnywellness.com

Feilsøke en Duo-Therm


Feilsøke en Duo-Therm

Duo-Therm er et selskap som masseprodusert ovner perfekt for varme interiøret RVs (fritidskjøretøy) og andre bobiler. På 1990-tallet var disse ovner vanlige kjøp og mange fortsatt eier disse enhetene og bruk dem til å varme sine RVs. problemer som skitne luftfiltre eller tett forbrenningskammer kan føre til alvorlige problemer med dette produktet.

Instruksjoner

• Konfigurere ovnen på nytt hvis det ikke starter. Slå Ovnens termostat til "OFF" posisjon. Denne bryteren kan bli funnet på toppen av boksen ovn. Skyv ut Ovnens foran grillen og Finn gass kontrollene på innsiden venstre kant av ovnen. Slå gass kontrollene til deres "Av" posisjon. Vente ti minutter og snu alt tilbake på og sjekke om ovnen nå fungerer.

• Fjerne støv eller rester fra forbrenning kammer med en støvsuger. Forbrenningskammeret er på baksiden av Duo-Therm ovnen på innsiden. Sot og aske kan hindre utnyttelse av ovnen.

• Rengjør luftfilteret med en fuktig klut Duo-Therm ikke har tette utganger. Luftfilteret er på baksiden av ovnen på utsiden.

• Rengjør i luftinntaket ventilen hvis opplever uvanlig lav produksjon når ovnen er på full effekt. I luftinntaket ventilen kan bli funnet på utsiden av RV og bør rengjøres alle støv og rusk å bruke en klut eller støvsuger.