Nnywellness.com

De skadelige effektene av overdreven bruk av mobiltelefoner


De skadelige effektene av overdreven bruk av mobiltelefoner

Til tross for deres bekvemmelighet, har mobiltelefoner, også kjent som mobiltelefoner, reist bekymringer om deres sikkerhet, spesielt for dem som bruker dem mye. Utallige studier har vært gjennomført for å fastslå hvor sikker overdreven mobiltelefon brukes, og disse studiene fortsette å gå på. Før du bruker en mobiltelefon, veie bevis for hånden for å sikre at de er verdt risikoen for deg.

Gravide kvinner

Forskning utført av to separate universiteter i 2008 - UCLA i California- og Århus i Danmark konkluderte med at gravide kvinner som bruker en mobiltelefon øke risikoen for å føde et barn med atferdsvansker. Disse problemene omfatter hyperaktivitet, uberegnelig følelser og problemer med personlig atferd og sosial interaksjon. Studien slår fast at gravide kvinner som bruker en mobil telefon minst to eller tre ganger en dag øker deres sjanser for å gi fødsel til urolige barn. Gravide kvinner som bruker telefonen mer enn to eller tre ganger daglig vil øke disse odds.

Kreft

På grunn av ikke-ioniserende stråling som mobiltelefoner i bruk, har flere studier vært gjennomført for å fastslå Hvis overdreven bruk av enheten kan føre til kreft. Disse studiene har blitt gjennomført eller analysert av Verdens helseorganisasjon, US Food, Drug Administration og US National Institutes of Health. Den vitenskapelige beviset basert på disse studiene viser at det er ingen konkrete bevis knytter mobiltelefonbruk og kreft. Men er mer forskning fortsatt foregår.

På veien

Studier utgitt i 2009 har vist at de som kjøre mens du snakker eller tekstil på mobilen øke deres sjanser for å bli involvert i en ulykke. Studier - utgitt i "The New York Times" - ble utført i en del av Professor David Strayer av University of Utah. Undersøkelsene konkluderte med at de som plassert et anrop mens du kjører er "fire ganger så sannsynlig å forårsake en ulykke" enn de som ikke. De som tekstet under kjøring har dobbelt så høy skal forårsake en ulykke enn de som bare plassert en samtale. På grunn av dette, har mange stater laget sine egne lover om mobiltelefon bruk og kjøring for å hindre unødvendige ulykker.

Advarsel

Apple iPhone 4 leveres med en advarsel etikett innenfor sikkerhet manuell fortelle forbrukerne å holde enheten minst 5/8 tommer fra kroppen hele tiden. Manuell advarer også at bærer tilfeller telefonen ikke inneholde alle metalldeler. Andre telefoner har lignende advarsler, som noen - som forfatter Devra Davis - hevder er bevis på at mobiltelefoner avgir langt mer stråling enn forskning hevder. Som en tommelfingerregel, bør forbrukerne begrense deres mobiltelefonbruk til mer konkrete bevis er avslørt om langsiktige virkningene.