Nnywellness.com

DIY Panasonic Plasma veggfeste


DIY Panasonic Plasma veggfeste

Montering en plasma-TV på veggen har blitt en populær idé for mange TV-eiere. Det gir måte å flere kreative muligheter, sparer plass og ser fint i hjemmet. Finnes swivel mounts, tilt monterer og vanlige monterer som du kan velge. Uansett hva velger du, det hovedavdeling problemet når montering en TV på veggen alltid kommer til å skjule kablene. Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror det er. Med noen snekring verktøy og noen generelle retningslinjer, kan du montere din plasma-TV på et blunk.

Riktig veggfeste

Hvis TVEN ikke kommer med et veggfeste, kjøpe en som passer spesielt dimensjonene på TVEN. Kontroller at du vet hva og modell du monterer før du kjøper en vegg montere. Personalet på de fleste elektronikkbutikker vil kunne hjelpe deg å finne det riktige produktet.

Beliggenhet

Hvor du skal sette TV vil sterkt påvirke din montering. Hvis du vil montere en Wallboard AS, kontroller at veggen studs er i et hendig sted for TVEN. Du ønsker ikke å ha TV mot et hjørne, bare fordi det er det eneste stedet du kan henge den. Finne en vegg som passer dine ønsker.

Pigger

Når du vet hvor du skal sette TV, finne stenderne i veggen. Aldri montere TVEN til bare Wallboard AS. Det ville ikke være sikker og TVEN til slutt ville falle. Hvis du har en godt øre og arkitektoniske følelse, kan du slå på veggen med hånden for å finne stenderne. Du vil høre en hul lyd der veggen er hul og en solid lyd når du treffer stud. Den enkleste måten å finne stenderne er å kjøpe en stud finder til en jernvarehandel. Du kan få en god en for om $20. Finne midten av stud for best resultat.

Hull

Når du finner midten av stenderne, merke dem med en blyant. Mål avstanden mellom øverste og nederste hull i din mount, og bruke en blyant merke dem på veggen. Bilde TV henger på veggen og bestemme hvor høyt eller lavt det montert. Gjør din blyantstreker, og linje opp hullet på din mount merkene på veggen. Bruk en nivå at din mount vil bli enda. Dette er avgjørende. Kontroller din mount er nivå fordi det vil være svært vanskelig å fikse senere.

Boring

Koble din mount med skruene som ble tilbudt. Hvis din mount ikke kom med skruer, er det tryggere å bruke store skruer enn små. Hvis du ikke er sikker på hva du skal bruke, spør du produsenten av mount hva skruer fungerer best med produktet. Det er enklere å bruke en elektrisk drill, men hvis du bare har en skrutrekker, som vil være nok.

Skjule kablene

Bore et hull under eller ved siden av veggtykkelsen ca 2 til 3 inches fra nærmeste stud. Kontroller at det ikke er ved rette en metall kleshenger, og deretter bøye den til en 90-graders vinkel. Hengeren inn i hullet og søke rundt. Hvis det ikke er, drill et hull av samme størrelse i tråd med det første hullet. Dette hullet skal nederst på veggen ved siden av kablene. Noen fisk tape inn topp hullet og kjøre den helt ned veggen til lavere hullet. Bruk p-nese tenger for å trekke tape ut av hullet på undersiden. Nå bare tapen endene av kabler til fisken bånd med elektriske tape og forsiktig trekk fisk båndet tilbake opp veggen og ut det siste knapphullet.

Hengende

Når din mount er sikret på veggen, henge TV på den. Du må følge instruksjonene for modellen. Dette er vanligvis ganske enkel. Du sannsynligvis bare henger opp Fjernsynet på en mount og skru i en liten skrue for hånd.

Koble kablene og sjekk igjen at TVEN er sikker, nivå og stabil.