Nnywellness.com

Er det mulig å lese tekstmeldinger etter at de er slettet fra en forhåndsbetalt telefonen?


Er det mulig å lese tekstmeldinger etter at de er slettet fra en forhåndsbetalt telefonen?

Hvis du sletter meldinger fra en mobiltelefon med en forhåndsbetalt trådløse telefonen plan, vil du ikke kunne lese dem med mindre du har tatt alternative tiltak. Hver av disse metodene er lengre og mer involvert enn bare angre sletting av meldinger, men sparer deg fra ulempen at utilsiktet sletting. Brukes på en forhåndsbetalt plan handle det samme som brukes på tradisjonelle, langsiktig kontrakt planer og er bare forskjellig på måten at du betaler for transportørens tjenester.

Tekst- og multimediemeldingene

Message Service tekstmeldinger, bedre kjent som tekstmeldinger og Multimedia Messaging Service meldinger kan sendes via noen telefon brukes på en forhåndsbetalt eller normal trådløs serviceplan for noen 10-sifrede trådløs telefon eller e-postadresse. Sende SMS og MMS-meldinger til en e-postadresse i tillegg til eller i stedet for en trådløs telefon antallet gir deg sikkerhetskopier av meldinger til og fra en mobiltelefon. Teksten og multimediemeldinger skal tilfeldigvis slettes, lese dem fra kopien sendt å din email regningen.

E-postmeldinger

De fleste mobiltelefoner, støtter enten den brukes på en vanlig eller forhåndsbetalt plan, mobil e-post gjennom tilkoblinger til en Post Office Protocol, Simple Mail Transfer Protocol eller Internet Message Access Protocol server. Mobil e-programmer, for eksempel Yahoo og Gmail, gir deg tilgang til e-postkontoer, der du lagrer kopier av e-postmeldinger til du sletter dem.. Hvis du har slettet e-postmeldinger fra e-postkontoen ved hjelp av en mobil e-post-program, gå meldingene til kontoen din "Papirkurv" mappe, hvor de fortsatt for en viss tid før programmet eller du sletter dem. Justere din email program's automatisk tømming av mappen "Trash" gir deg mer tid til å hente tilfeldigvis fjernet email beskjeder.

Søksmål

Selv om de fleste leverandører av trådløse tjenester ikke tillater du å utsikt slettet tekst- og multimediemeldingene, beholdes kopier av meldingene på mobilleverandørens servere. Hvis en forhåndsbetalt mobiltelefon slettede meldinger innholdet er del av en rettssak eller annen, kan kopier av meldingene fås fra leverandøren, men bare etter en stevning har blitt utstedt av retten. Dette er en ekstrem måte å hente slettede meldinger, men gir et middel til å lese dem når de er borte fra telefonen.

Betraktninger

Foruten mengder minutter, meldinger og data tildelt og hvordan en teleoperatørens tjenester er betalt for, alle mobiltelefoner som brukes på en forhåndsbetalt plan funksjon på samme måte som en telefon som brukes på en vanlig serviceplan. I 2005, Sprint ervervet Nextel og slått sammen to kundebaser for å danne den fjerde største Internett-leverandør selskapet i landet. Sammenslåingen, fikk Nextel kunder lov til å vise slettet tekst- og multimediemeldingene, en tjeneste som kunder som har fortsatt som Sprint kunder etter fusjonen er fortsatt kunne bruke når publikasjonen. Denne funksjonen for lang tid Sprint/Nextel kunder er tilgjengelig på normal og forhåndsbetalte planer.