Nnywellness.com

Hva er iPhone IPA-filer?


Hva er iPhone IPA-filer?

Apples iPhone er en mobiltelefon med en multi-touch fargeskjerm, og ettersom den kjører iOS operativsystemet, enheten kan kjøre programmer og spill, som har filtypen er "IPA." Apple inkluderer en rekke gratis apps på iPhone, og du kan laste ned flere programmer samt spill fra Apples App Store.

Apps

Apps som kommer installert på iPhone inkluderer Safari nettleser, e-post e-app og YouTube. Du kan finne apps for en rekke aktiviteter, som for å hjelpe deg med å organisere virksomheten, tegne bilder og minne deg om oppgaver. Apps gir referanseinformasjon, og hjelpe deg å lære forskjellige emner, for eksempel et nytt språk eller grunnleggende vitenskap.

Spill

Når du er i humør for litt moro, kan du spille spill med iPhone. Kjent brettspill er tilgjengelig i app versjoner, for eksempel rable, monopol og dam. Du kan finne rollespill og puslespill spill der du skyte dine fiender. Noen spill kan du spille solo mot iPhone, mens andre lar deg spille online mot andre mennesker.

Nedlasting IPA-filer

Trykk på "Hjem" knappen på iPhone, og tapp deretter "App Store"-ikonet på enhetens Hjem skjermen. Trykk "Søk" Hvis du vil søke etter bestemte spill, og skriver inn et søkeord og trykk "Søk". Trykk "Kategorier" nederst på skjermen hvis du vil søke etter spill, og trykk deretter "Spill." Tapp en kategori, for eksempel "Arcade" eller "Action," og deretter navnet på et spill for å lære mer om den. Tapp ordet "Gratis" eller prisen ved siden av et spill du er lesing om, så trykk "Installer", og skriv inn i din Apple-ID. Spillet nedlastinger til iPhone og installerer.

IPA sikkerhetskopiere

Når du har lastet ned et spill eller app til iPhone, er det klokt å sikkerhetskopiere den til datamaskinen. Du bruker Apples gratis iTunes-programmet på datamaskinen behandle iPhone og sikkerhetskopiere filer. Starte iTunes. Koble din iPhone til en USB-port på datamaskinen med enhetens USB-kabel. Høyreklikk ikonet for iPhone på venstre side i iTunes vinduet, og klikk deretter "Backup" i hurtigmenyen til å sikkerhetskopiere IPA-fil til datamaskinen.