Nnywellness.com

Tips for Nokias utskiftbare lading


Tips for Nokias utskiftbare lading

Hvis du bruker separate ladere for hver av flere Nokia elektroniske enheter, tilbyr den IDAPT laderen en bedre løsning. Det er mulig å bruke samme laderen for en rekke enheter, inkludert mobiltelefoner, hodetelefoner, BlackBerrys og andre smarttelefoner. Løsningen leveres av funksjonene IDAPT universallader den nyeste teknologien i dette feltet lading alle Nokia-enheter som bruker utskiftbare tips.

IDAPT i1

IDAPT i1 er en dobbel lader. Enheten inneholder en Nokia-kompatible tips som mikro-USB spissen krever en rekke mobile enheter. Utskiftbare lader tips og elektronikk på laderen base aktivere én lader å fungere for alle typer mobilenheter. Enheten er laget for fremtidig kompatibilitet med enheter som vil trolig utvikle seg som teknologiske endringer. Disse laderne arbeide i bilen på DC spenning systemer eller i hjemmet på AC gjeldende. Laderen er konstruert med en automatisk av systemet som hindrer overlading batteriene.

IDAPT i2 +

En av de mest nyskapende mobile ladere, den IDAPT i2 + kan lade tre mobile enheter samtidig. Den er kompatibel med over 4.000 mobiltelefoner, inkludert alle Nokia-enheter. Det har en passelig tips som er utskiftbare mellom forskjellige enheter og laderen har tre lading poeng - to utskiftbare lading poeng og en lading USB.

I4 IDAPT

I4 IDAPT har muligheten til å lade opptil fire mobile enheter samtidig. Som mindre IDAPT modeller er den kompatibel med mer enn 4000 mobiltelefoner, inkludert alle Nokia-telefoner og trådløse tilbehør som Bluetooth-hodetelefoner, frittstående høyttalere og GPS-enheter. Utskiftbare tips-teknologien gjør det helt passelig. Som i2 +, har fire lading poeng: tre standard seg og en ekstra USB-port for ikke-Nokia-enheter.

Utskiftbare Tips

Dager har separate ladere for hver av mobile enheter er ikke mer. IDAPT har utviklet universell anklager løsninger som lar deg bruke en enkelt lader med utskiftbare tips for alle din Nokia lading behov. Inkludere mikro-USB vedlegg som brukes for de fleste Nokia smartphones og Bluetooth-enheter. 2 mm fat lug er også tilgjengelig for eldre Nokia-telefoner, hvorav noen er fortsatt på markedet.