Nnywellness.com

Viper Auto Start feilsøking


Viper Auto Start feilsøking

Vipers bil starter produkter tilbyr én knapp ekstern oppstart for kjøretøy. De har en rekke opp til 2000 fot. Fjernkontrollene kan gjennomføres på en nøkkelring og har bekreftelse lys fortelle deg hvis kjøretøyet ble faktisk startet. De kan også inkludere timeren start og starter når kjøretøyet når en viss temperatur. Problemer med det Viper automatisk starte systemer kan inkludere aktivering av tilbehør som munnstykke for avrimingssystem, problemer med sikkerhetsfunksjoner og feilmeldinger i form av lys blinker.

Instruksjoner

• Slipp gasspedalen og lukke panseret hvis Viper ekstern start ikke vil fungere. De er sikkerhetsfunksjoner som overstyrer ekstern start. Telle antall parkering blinker Hvis ekstern starten ikke fungerer. Fem blinker indikere et problem med brems wire. Pumpen bremsepedalen et par ganger for å se om du kan rette problemet. Seks blinker indikere et problem med bryteren hette. Åpne og lukke panseret noen ganger.

• Fremgangsmåten riktig før du forlater parkerte bilen for å fjern-start et kjøretøy med manuell girkasse hvis det ikke Fjern-start. Sette overføring i nøytral når kjøretøyet kjører, trykk fot bremsen og bruke nødbremsen. Deretter fjerne foten fra foten brems.

• Trykk knappen "F" fire ganger hvis den bakre demister ikke kommer på med ekstern start. Trykk på "Timer"-knappen. Parkeringsplass lysene blinker fire ganger for å bekrefte demister aktivisering.