Nnywellness.com

Hvordan du gjør endringer i en RCA DLP TV meny


En RCA DLP (digital light processing)-TV har en skjult meny utformet for bruk av serviceteknikere. Denne skjulte "service meny" gir kontroll over ulike aspekter av TV som ellers er tillatt. For å se om justeringene som er gjort i bildet av TV er akseptabelt, tilgang til tjenestemenyen og aktivere innebygde testmønstrene. Fjernkontrollen som følger med RCA DLP TV er alt som trengs.

Instruksjoner

• Trykk på "Power"-knappen på den RCA DLP TV er ekstern ta sett ut av ventemodus.

• Trykk og hold knappen "Meny" og "Kanal-" kategorien på fronten eller side panel av RCA TV. Den faktiske plasseringen av kontrollpanelet vil avhenge RCA-modellen. Slipp knappen og tab når tjenestemenyen vises på skjermen.

• Trykk "Kanal-" tab for å velge alternativet "Service justering". Trykk på "Menu"-knappen en gang; disse kommandoene og alle de som følge kan nås via fjernkontrollen.

• Trykk på "Vol +" tab for å flytte glidebryteren på skjermen til "80." Trykk på "Menu"-knappen. Se skjermbildet testmønsteret vises og forsvinner på skjermen. Trykk "Meny" knapp når gjort for å stoppe testmønstrene. Trykk på "Menu"-knappen igjen for å avslutte tjenestemenyen.

Tips og advarsler

  • Strømbrudd som inntreffer mens du har tilgang til tjenestemenyen kan forårsake RCA TV for å gå tilbake til standardverdiene.