Nnywellness.com

Feilsøke ovnen for en 2004 Dodge Caravan


Feilsøke ovnen for en 2004 Dodge Caravan

Det er ikke morsomt når du nå for ovnen i 2004 Dodge campingvognen midt på vinteren og alt du får er en eksplosjon av kald luft. Feilsøking oppvarming problemer i din Dodge Caravan er ganske enkelt å diagnostisere, enten det er et problem med viften blåser eller varmeapparatet kjernen. Før du tar bilen hva kan vise seg for å være en kostbar reparasjon, finnes det noen grunnleggende feilsøkingstrinn du kan kjøre gjennom på egenhånd.

Instruksjoner

• Slå viften fan og varmer opp til høyeste innstilling med motoren i gang for å se hvis luften strømmer over varmeapparatet kjernen. Hvis viften ikke slås på en sikring kan ha blåst eller viften selv kan være feil og må erstattes.

• Føl teppet på passasjersiden for underskriver av fuktighet. Hvis det sammen med en sterk, søt lukt, kan dette bety at kjølemediet lekker fra varmeapparatet kjernen. Har en mekanisk sjekk å se hvis varmeapparatet kjernen må erstatte.

• Sjekk sikringsskapet (slutten av instrumentbordet på førersiden) for blåst sikringer. Les skjematiske på innsiden av boksen sikringsdekselet instruksjoner om hvordan du finner sikringen koblet varmesystem. Hvis metall stripen inne sikringen er blåst, erstatte den med en annen av nøyaktig samme vurdering.

• Kontroller at det er nok kjølevæske i radiatoren og legge mer, om nødvendig. Varmeren bruker en liten mengde kjølevæske varmer bilen. Når kjølevæske blir for lav, luft kan bli fanget i systemet og begrense strømmen av oppvarmet luft i kupeen. Åpne Shack med motoren i gang og føler to varmeapparatet slangene kommer fra brannmuren. Begge skal være varmt å ta. Hvis de ikke er varm, kan det ikke være tilstrekkelig kjølevæske strømmer gjennom systemet. Varmeren kjernen må byttes. Brannmuren er metall deling mellom passasjer og motor seksjonene. Den like under frontruten og utvider under motoren.

• Inspisere varmeapparatet slangene for lekkasjer eller kinks. Hvis du finner noen Bend, klem slangen mellom tommelen og pekefingeren til kink har redusert. Erstatte slanger som lekker eller er skadet.

• Sjekk Hvis termostaten er fast åpen. Starte bilen når motoren er kald. Åpne Shack og føler øvre radiator slangen. Føl hvis kjølevæske strømmer gjennom slangen eller ikke. Hvis kjølevæske strømmer, kan det bety at termostaten er fast i åpen posisjon som kjølevæske skal bare begynne å strømme når motoren har varmet opp. Erstatte eller reparere termostaten.