Nnywellness.com

Forskjellen mellom en nøkkel System & en PBX


En PBX, private branch exchange, er en privat telefontjeneste brukes i mange virksomheter. En nøkkel er en nedskalert PBX-system tilbyr samme tjeneste i en mindre måte.

Privat System

Både PBX og viktige systemer er privateide telefonsystemer kjøpt av bedrifter. Deres eiere bruke dem for kommunikasjon formål i en bedrift eller gruppe av tett plassert bygninger. Nøkkelsystemer vises vanligvis i små bedrifter der bare 50 eller færre ansatte jobber. PBX-systemer fungerer bedre for større bedrifter med et større antall ansatte.

Evner

En PBX-system tillater bedrifter å tilby internnumre til alle ansatte i en bedrift. En PBX-system kan inneholde tusenvis av utvidelser. En nøkkel system tilbyr samme tjeneste, men med bare rundt tjue utvidelser.

Funksjoner

Begge typer systemer tilbyr funksjoner som telefonsvarer og musikk spilles for oppringere på hold. Begge systemene tilbyr også et automatisert sentralbord koble anrop til aktuelle utvidelser. Viktige systemer vanligvis tilbyr færre funksjoner enn PBX-systemer. De fleste PBX-systemer tilbyr samtalen funksjoner som samtalevarighet og sporing av telefonsamtaler, mens nøkkelsystemer ikke.