Nnywellness.com

Hvordan erstatte Pathfinder Bremseklosser


Hvordan erstatte Pathfinder Bremseklosser

Oppbremsing systemet på din Nissan Pathfinder er en av de viktigste sikkerhetsfunksjoner på bilen. Pålitelig, konsistent bremsing, avhenger av en godt betjente, regelmessig inspisert bremsesystem. Slitte bremseklosser kan føre til ujevn oppbremsing vanskelighetsgrad stoppe, støy ved bremsing, og overdreven slitasje på andre bremsing og styring komponenter. Bremseklosser er billig og relativt lett å erstatte. Med noen håndverktøy, kan denne oppgaven utføres i en innkjørsel eller garasje.

Instruksjoner

Fjerne og installere

• Park din Nissan Pathfinder på en flat, jevn overflate med på parkeringsbremsen fullt engasjert og hjulene sikkert chocked. Heve foran Pathfinder og støtte det med jack står plassert sikkert under foran tvers medlemmet.

Hjulet/dekk montering.
Fjerne det lug vanskelige problemer som fester samlingen hjulet/dekk til huben. Det lug vanskelige problemer er fem eller seks store Sekskantet nøtter i et sirkulært mønster rundt sentrum av hjulet. Bruke lug skiftenøkkelen for å slå nøtter mot klokken til de kan fjernes fra gjengede stenderne. Fjern hjulet/dekk enheten fra veiviseren ved å dra sidene av hjulet/dekk direkte fra hjulnavet.

• Bruk 8-tommers c-klemmen fullt komprimere brems skyvelære. Plasser den faste kjeven av c-klemmen på baksiden av brems skyvelære og stram skruen puten på den ytre bremsekloss til caliper er fullt komprimert. Vær forsiktig med å klemme eller bøyes bremsen linjen på baksiden av låsen åpner og lukker. Fjerne c-klemmen.

Brems rotoren med skyvelære fjernet.
Fjern lavere lysbildet bolt fra caliper ved hjelp av socket skiftenøkkelen. Slå lysbilde bolten mot klokken til den er løs og deretter trekke det direkte ut av baksiden av låsen åpner og lukker. Pivot låsen åpner og lukker opp og skyv bremseklossene av holderne ved å trekke putene fra brems rotoren. Trekke kuleholderen klippene av holderne bruke tang. Noen mellomlegg kommer ut med bremseklossene og bør installeres i samme posisjon på nye pads.

• Smør hjørnene av bremsekloss retainer klippene og installere dem i sporene i pad kuleholderen. Installere nye bremseklossene ved å dra dem inn i sporene i brems holderne før de sitter mot brems rotoren. Svinge caliper ned på plass. Lysbildet lavere caliper lysbildet bolt i nedre hull på baksiden av låsen åpner og lukker og vri det med klokken med socket wrench før det sikkert strammes. Juster hullene i samlingen hjulet/dekk med gjengede stenderne på hub og installere det lug vanskelige problemer. Bruk lug skiftenøkkelen for å stramme det lug vanskelige problemer sikkert. Gjenta trinn 2 til 5 på alle hjul som har bremseklosser erstattet. Prosessen er identisk for bakre bremsene, bortsett fra at bilen bør støttes med knekt står plassert sikkert under bakaksel med forhjulene chocked.

Tips og advarsler

  • Mens du erstatter bremseklosser, er det en god tid å gjøre en rask inspeksjon din Pathfinder styring, fjæring og bremser komponenter. Mens du har hjulet og bilen løftet, kontroller bremseslanger og calipers for lekkasjer, sprekker eller tårer. Sjekk de gummi fôringene for sprekk eller hussopp. Undersøk ballen ledd og tie rod ender for skade eller tegn på slitasje. Noen deler som vises skadet eller slitt overdrevet bør erstattes.
  • Skifte bremseklosser krever arbeider rundt en bil mens det er opp i luften. Å redusere risikoen for personskade, sørg for at bilen er plassert i Park med på parkeringsbremsen fullt engasjert og hjulene chocked sikkert. Kontroller at jack står er trygt plassert på flat, jevn bakken.