Nnywellness.com

iPod kjører systemer


iPod kjører systemer

Kjører systemet for iPod kjent som programvare, og alltid kommer forhåndsinstallert på hver enhet. Apple tilbyr oppdateringer for iPod-programvaren minst et par ganger i året, men de ikke er obligatorisk. IPod støtter ikke programvare nedprioritere, så når du oppgradere enheten til nyeste programvare du ikke kan reversere prosessen.

Programvare

iPod kjøre på en programvare designet spesielt for dem av Apple. Mens de fleste iPoder bruker en standard iPod-programvare, iPod Touch bruker samme programvare som iPhone, som kalles iOS. Programvaren informerer hvordan iPod-skjermen vises, og hvilke bestemte funksjoner og innstillinger er tilgjengelige. Uavhengig av type systemet brukes på en iPod, kan alle enheter oppdateres ved å koble til iTunes på en datamaskin.

Oppdatere programvaren

Hver iPod kan tilordnes opptil fem iTunes-biblioteker. Når iPod er koblet til datamaskinen via dock connector-til USB-kabelen, og iTunes åpnes, kan du raskt se etter tilgjengelige oppdateringer. Når du klikker på iPod i iTunes-kildelisten, gå til "Innstillinger"-kategorien og klikk «Søk etter oppdateringer.» Hvis en ny versjon av programvaren er tilgjengelig, vises et hurtigvindu som ber deg starte nedlastningen. En iPod Touch med iOS 5 eller senere kan oppdatere trådløst fra kategorien "Generelt" i "Innstillinger"-menyen.

Kontrollere programvareversjon

Hvis du høre om den nyeste versjonen av iPod-programvaren og husker ikke hvis du allerede har oppdatert, kan du kontrollere versjonen kjører på enheten. På en vanlig iPod, trykk på "Meny"-knappen til du kommer til hovedmenyen. Bla til "Innstillinger" og velg "Om" - programvareversjonen vises i koblingen "Versjon". På en iPod Touch vises programvareversjonen i skjermbildet "Om" for "Generelt" menyen, funnet i «Innstillinger».

Gjenopprette

Når en iPod opplever en unresponsive skjermen eller andre glitches, er ofte det eneste rette å restaurere den. En restaurert iPod tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene, betyr at alle medier er fjernet, og apps for iPod Touch. Siden programvaren på en iPod kan bli nedgradert, påvirkes ikke versjonen av programvaren på iPod ved gjenoppretting.