Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med gamle mobiltelefoner


Du ville være hardt pressede å ta en spasertur gjennom enhver offentlig sted uten å se noen snakker i en mobiltelefon. Mobiltelefoner er ikke lenger et tilbehør for de rike og berømte. Deres popularitet har økt så mye at mange bruker deres mobiltelefon som deres primære telefon, avkall fasttelefon tjenesten sammen. Mobiltelefon leverandører gi telefoner bort i hver eneste sving, og de tilbyr erstatning telefoner med den nyeste teknologien installert til priser som forbrukerne bare ikke kan motstå. Deres popularitet (med ingen forsinkelser i sikte) er problemet ansvarlig avhending av mobiltelefoner verdt å undersøke. Hvis du ønsker noen miljøvennlige løsninger for å hjelpe deg å bli kvitt gamle ser mobiltelefoner trenger du ikke lenger.

Instruksjoner

• Donere gamle mobiltelefoner til soldater. Nettsteder som mobiltelefoner for soldater gjør et godt valg å kvitte seg med gamle mobiltelefoner. Arrangørene er kan selge gamle telefoner til et selskap som refurbishes dem arrangørene er igjen kjøpedyktig konvertere brukte telefonene i telekort for soldater. Soldatene bruk telekortene for å ringe sine kjære.

• Gi gamle mobiltelefoner til en lokal skole. Skoler deltar i et program som er svært lik donasjon av gamle mobiltelefoner til organisasjoner som støtter militæret. Lærere hjelpe familier bli kvitt sine gamle mobiltelefoner ved å holde mobiltelefon samling stasjoner og slå deretter samlet telefonene til et selskap som kjøper dem. Skolen kan deretter bruke pengene til å kjøpe nødvendige bøker og forsyninger.

• Tilby gamle mobiltelefoner til en lokale krisesenter. Le kan bruke gamle mobiltelefoner for å gi en ekstra linje av sikkerhet for kvinner som er avhengig av ly hjelp å unnslippe en fornærmende forholdet. Ly kan installere en ny cellen tjeneste på din gamle mobiltelefoner og gi telefonene til kvinner og barn de hjelpe.

• Ta din gamle mobiltelefoner i din neste gave til Goodwill. Gamle mobiltelefoner i stand kan selges til noen som trenger en telefon ikke men full pris. Donasjoner til Goodwill å støtte arbeiderne Goodwill industrien ansette.

• Kaste din gamle mobiltelefoner med beredskapslager annet du har vært å samle for din neste garasje salg. Du vet aldri hvilke av din castoffs vil være en skatt til noen andre.

Tips og advarsler

  • Ikke glem å inkludere alle ladere og tilbehør med mobiltelefoner når du blir kvitt dem.