Nnywellness.com

Hva brukes røde lysdioder til?


Hva brukes røde lysdioder til?

Rødt lys utslipp diodene (lys) og relaterte rød laserdioder brukes i en rekke elektronikk programmer. Komponentene kommer i en rekke design samt med ulike nivåer av sammenheng til lysstrålen. Kraftigere de er dypere lyset kan trenge en overflate. Billig røde lysdioder brukes ofte i visuelle visninger og som spillet indikatorer. Sant laser lysdioder er brukt i CD-ROM-og DVD-ROM stasjoner, i medisinske kirurgi, for Fiberoptisk kommunikasjonssystem og så videre.

Spill

Mange tidlige spillsystemer brukt røde lysdioder som lyser.
Røde lysdioder brukt i spill var den første fargen lysdioder som skal produseres. Tidlige versjoner ble først markedsført i 1960 for bruk i alt fra TV, telefon og kalkulatorer til LED klokker. I 1975 startet de skal brukes i flipperspill. Populariteten til LED resulterte i dem er bygget i mange håndholdte spillenheter på 1980-tallet og fremover, grønn - gul- og blå-farget LED også ble tilgjengelig.

CD-spillere

Bærbare CD-spillere for musikk var første trully avansert bruk av rødt lys-emitting diodes.
CD stasjonen så en av de første omfattende programmene for rød dioder i 1982. Disse dioder hatt en smalere båndbredde, eller et mindre utvalg av lyse frekvenser enn tidligere lysdioder, med lyset utformet for å være polarisert eller vibrere uniform retning. Dette gjorde dem nyttige for å lese informasjon fra optiske lagringsenheter som audio CD-plater. Senere forbedringer i rød LED laserdioder i 1984 gjorde dem viktige komponenter i CD-ROM-datamaskinen stasjoner for lagring av en rekke lyd, video og annen informasjon.

Visuelle visninger

Reklametavler, annonser og andre opplyste skjermer er mye mer fargerike i dag takket være den røde LED.
Interaktiv reklametavler, butikken annonser og selv Christmas lights rutinemessig bruk røde lysdioder i dag. Bruk av røde og andre farger lysdioder for disse formålene øker sterkt energieffektiviteten av farget viser. Vanlige lyspærer har også mye kortere gjennomsnittlig levetid enn en typisk LED, som kan vare opptil 50 000 timer, mens en typisk kompakte lysrør (CFL) pære varer for 8000 timer og en lyspære i 1500 timer. Energi kostnaden av LED-belysning beregnes også være halvparten CFL pærer og en sjettedel kostnadene for belysning med glødepærer.

Trafikk-signaler

Trafikk styrer er tryggere, mer pålitelig og mer energieffektive når de bruker røde lysdioder.
Digital trafikk-signaler og for biler er nå også bruker den røde LED. Lysene tendens til å brenne lysere enn vanlig lyspære design de er også mer robust som de er bygget opp av matriser av mange lysdioder sammen, og hvis noen ledet lys brenne ut, samlet belysning enhet vil fortsette å fungere. Deres svært lavt strømforbruk og lang levetid i motsetning til tradisjonelle trafikklysskiftere design har gjort dem en populær investering byene som oppgraderer sin trafikk systemer.