Nnywellness.com

Hvordan sammenligne Mobile størrelser


Mobiltelefoner er tilgjengelig i mange størrelser, og deres spesifikasjoner påvirke ofte deres dimensjoner. Mobiltelefoner med touch-skjermer er for eksempel større enn mobiltelefoner som tilbyr standard skjerm viser, på grunn av behovet for berøringsskjermen funksjonaliteten.

Vekt

Vekten av en mobiltelefon, avhenger av hvor tung batteri og produksjon materialene er. Mange mobiltelefoner er lette, men når det gjelder å sammenligne størrelser, kontrast vekt forskjellene for å velge en som er mest behagelig.

Telefon dimensjoner

Den faktiske størrelsen på telefonen kan saken til noen forbrukere, som det påvirker hvor de kan lagre og bære deres telefon. For eksempel kan en stor mobiltelefon ikke være bidrar å bære rundt i lommen. Vurdere lengden og bredden av telefonen i en beslutning.

Skjermen dimensjoner

Enkelte forbrukere omsorg mer om størrelsen på telefonens skjerm og mindre om telefonens totale størrelse eller vekt. Skjermen dimensjonen teller fordi det taler til hva du kan gjøre med telefonen. Små skjermer er ikke ønskelig for film-ser som telefoner med større skjerm størrelse, for eksempel.