Nnywellness.com

Instruksjoner låse en Blackberry 8220


Anta at du vil bytte mobiltelefon operatører for en bedre pris eller bedre dekning. Din BlackBerry 8220, kan imidlertid være låst endrer til andre operatører. Denne hardware problem er atskilt fra å bli låst til gjeldende plan kontraktsmessig. Det betyr at når du bytter til en annen tjeneste, telefonen ikke gjenkjenner den nye tjenesten chip i telefonen og ikke tillater samtaler.

Instruksjoner

• Vis siden BlackBerry min Åpnekode, Unlocking eller Mobile ulåst (se ressurser). Dette er alle betalingsnettsteder.

• Velg 8220 fra listen over telefonmodeller eller drop-down menyen.

• Fjern telefonens batteri for å finne International Mobile utstyr identitet (IMEI). Du vil bli bedt om det på et tidspunkt så koden å låse opp mobilen kan genereres.

• Vente på email med opplåsingskoden. Det vil skje innen timer. Kopier koden i telefonen nøyaktig slik det vises i e-posten. For eksempel skal "A4006J Send" skrives på tastaturet som 240065 når BlackBerry er i telefonen. Sende koden i telefonen ved å trykke på "samtale/Talk-knappen.

• Swap nye tjenesten transportørens (SIM) chip i batterirommet for gamle transportørens. Hvis du fremdeles får en feilmelding når du prøver en samtale, kan du angi koden et par ganger. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kontakter du firmaet som sendte deg koden for å ha dem løse problemet.

Tips og advarsler

  • Når ulåst, kan telefonen med en annen operatør. Videre, når du reiser i utlandet, vil du kunne bruke en andre carrier for å unngå din hushjelper internasjonale roaming-gebyrer.
  • Merk at du kunne få en gratis låse opp koden fra gjeldende bærerens kundestøtte. Enten gå på en lokal butikk eller ringe deres gratisnummer. Være meget høflige over telefonen. Den første representanten du snakke med kanskje ikke vet svaret, men kan fortsatt gjøre notater, nøyaktig eller unøyaktig, intensjoner og holdning. Andre gang du kaller, kan disse notatene påvirke neste rep's beslutning om å samarbeide med deg. Hvis du vil låse telefonen for internasjonale reiser, nevn dette i den første setningen til rep. De vil mer sannsynlig samarbeide hvis de vet du ikke er bolter til en konkurrent. Kalle dem en fasttelefon slik at du kan angi koden på BlackBerry mens du fremdeles er på telefonen med dem.