Nnywellness.com

Hvordan fungerer en skrue Jack?


Grunnleggende

En skrue jack er en mekanisme som løfter tunge gjenstander. Knekter brukes ofte i å øke biler slik at en dekk kan endres. En skrue jack er vanlig med biler, men brukes også på mange andre måter, inkludert industrimaskiner og med fly. De kan være korte, høye, fett eller tynn avhengig av trykk de vil være under og plassen de trenger å passe inn i. Kontakten er laget av forskjellige typer metall, men skruen seg er vanligvis laget av bly.

Skruen

Skruen har en tråd konstruert for å tåle en enorm mengde av trykk. Dette er på grunn av at det generelt holder tunge objekter i en lengre tid. Når opp, de vanligvis selv låse slik at de ikke vil falle hvis operatøren kan gå, og de holder seg godt til slitasje på gjentatt bruk. Hvis de er laget med en ball mutter, vil de vare lenger fordi det er mindre friksjon opprettet med denne kontakten. Imidlertid vil de ikke selv lås. Dette kan være farlig og håndteres forsiktig.

Operasjon

Jack kan heves og senkes med en metallisk stang det settes inn i kontakten. Operatøren blir baren med hendene i klokkens retning. Dette gjør skruen i jack og gjør det gå opp. Skruen heiser liten metall sylinder og plattform som er over den. Som jack går, hva er plassert ovenfor vil øke også, når kontakten kommer i kontakt. Baren er slått til jack er hevet til nivå nødvendig. Lavere jack er baren slått i motsatt retning. En automatisk skruen jack har girene inni kontakten er tilkoblet skruen. Avhandlinger gears er forbundet med andre gir og barer som er slått av en strømkilde å heve og senke jack.