Nnywellness.com

Hvordan se på Time Warner Cable på en BlackBerry


Hvis du har en BlackBerry-enhet, må du aldri opplever skuffelse for manglende din favoritt TV viser igjen. Med Blackberry og rett oppsett, kan du streame Time Warner kabel-abonnement til telefonen. For å gjøre dette arbeidet, kan du bruke flere forskjellige alternativer. Du trenger en Internett-tilkobling til telefonen – et mobildatanettverk eller en Wi-Fi-tilkobling. Når du får det satt opp, kan du begynne å se noen live TV du ønsker på din BlackBerry.

Instruksjoner

Bruke en Slingbox

• Kjøpe en Slingbox systemet og koble den til TV. Enheten er koblet til både TV og kabel-boksen. Avhengig av hvilken modell du kjøper, må du koble boksen til en Ethernet-kabel eller et trådløst hjemmenettverk.

• Last ned programmet SlingPlayer fra Blackberry App verda. Du må betale en engangsavgift for å laste ned programmet til telefonen.

• Åpne programmet og begynne å bruke det til å se Time Warner cable på telefonen. SlingPlayer programmet har du muligheten til å kontrollere TVEN fra telefonen. Du kan endre kanal og selv få tilgang en digital videoopptaker.

Ved hjelp av Orb

• Kjøpe en kanalvelger for datamaskinen. Denne enheten kobles til datamaskinen, og lar deg se TV-innhold på skjermen. Du må koble en kabel fra din Time Warner kabelboks til mottakeren.

• Last ned programmet Orb-trinse fra Orb.com nettsted.

• Last ned Orb app for Blackberry-telefonen. Når du har lastet ned denne app, vil du kunne se video innhold som er på datamaskinen. Siden Time Warner kabelen er koblet til TV-mottakeren på datamaskinen din, gjør det det mulig for deg å se abonnementet Time Warner stund på farten.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er koblet til en stabil Internett-tilkobling, kan din viser kutte fra tid til annen. Begge metodene som er beskrevet i denne artikkelen krever en pålitelig internettilkobling.